Kun Jaden uusi ajokortti saapui postissa, oli hän pudota tuoliltaan – kuvassa piili eloton yllätys: ”He eivät olleet uskoa minua”

Naisen henkilökortin kuvaan tuli pelkkä tuoli 1:30
Amerikkalaisnaisen ajokorttikuva oli aivan jotain muuta kuin olisi pitänyt.

Amerikkalaisnainen oli uudessa ajokorttikuvassaan muuttunut elottomaksi esineeksi.

Harva ihminen voi sanoa olevansa oikeasti tyytyväinen passikuvaansa. Mutta useimmiten kuva kuitenkin ajaa asiansa ainakin siinä mielessä, että henkilö on siinä tunnistettavissa omaksi itsekseen.

Näin ei kuitenkaan ole aina, eikä syynä ole välttämättä se, että kuva olisi vanhentunut.

Tennesseessä Yhdysvalloissa asuva Jade Dodd oli uusinut ajokorttinsa netissä välttyäkseen käynniltä ajoneuvovirastossa. Kun kortti sitten viime torstaina saapui postissa, yllättyi Dodd pahemman kerran, sillä passikuvassa oli pelkkä tyhjä tuoli.

– He eivät olleet uskoa minua ajoneuvovirastossa, kun ilmoitin, että ajokorttini kaipaisi vähän fiksaamista.

Virastosta kerrottiin CNN:lle, että outo ajokorttikuva johtui inhimillisestä virheestä: viimeisin otettu kuva ei ollutkaan ollut Jaden kasvokuva, ja työntekijä oli erehdyksessä tallentanut väärän otoksen järjestelmään.

Kaikeksi onneksi mokasta ei aiheutunut Doddille sen suurempaa vaivaa, sillä viranomaisilla oli tallessa vielä se varsinainenkin valokuva, joka Doddista oli otettu. Uuden ja tällä kertaa oikealla kuvalla varustetun ajokorttinsa hän sai käsiinsä jo maanantaina.

Huumori kukkinut työpaikalla ja netissä

Jaden mukaan kuvasta on revitty paljon huumoria. Myös hänen pomonsa on pitänyt tapausta äärettömän huvittavana.

– Olin töissä perjantaina, ja hän osoitti tuolia toimistonsa oven ulkopuolella ja sanoi "luulin, että tuossa olet sinä, vilkutin sille tänä aamuna", Jade kuvailee.

Dodd jakoi kuvan ajokortistaan Facebookissa heti tuoreeltaan, ja päivityksestä tuli nopeasti hitti. Sen seurauksena myös täysin tuntemattomat ihmiset ovat lähettäneet hänelle meemikuvia, joissa tuoli seikkailee erinäisissä paikoissa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lähteet: CNN, The Drive

Lue myös:

    Uusimmat