Mainos

Alma Media tarjoaa ilmaisen Internet-liittymän

MTV3 Internet ryhtyy tarjoamaan maksuttomia Internet-liittymiä 15.6.2000 alkaen. Samalla nykyinen MTV3 Internet-liittymä muuttuu maksuttomaksi.

MTV3

MTV3 Internetin tarkoituksena on kerätä runsaasti liittymäasiakkaita. Emoyhtiö Alma Media painottaa asiakkuuksien hallinnan merkitystä. Ilmainen Internet-liittymä tukee tavoitteita suorasta media-asiakkuudesta sekä kävijätilastojen kärjessä pysymisestä. Mediayhtiön suora yhteys asiakkaaseen on tärkeää erityisesti tulevalla digi-tv:n aikakaudella. MTV3 aloittaa digitaaliset televisiolähetykset 27.8.2001.

MTV3 tuo myös televisiota Internetiin. Liikkuvaa kuvaa ja ääntä on tarjottu suppeasti jo aiemmin. Nyt MTV3 tarjoaa Internetin välityksellä television keinoin sekä uutisia että viihdettä ja ohjelmaesittelyjä. Syksyn myötä osa ohjelmista lähetetään Internetin kautta suorina lähetyksinä.

Liittymäpaketin voi ladata osoitteesta www.mtv3.fi. Liittymän voi myös tilata puhelimitse numerosta 0800- 148 148 tai lähettämällä yhteystietonsa tekstiviestinä numeroon 17102 tai sähköpostilla osoitteeseen tilaus@yhteys.mtv3.fi.

Vanhoille MTV3 Internet-liittymän käyttäjille muutos tulee voimaan automaattisesti. Ennakkoon maksetut kuukausimaksut palautetaan asiakkaille. Muutos ei vaikuta puhelinyhtiöiden veloituksiin, sillä ne veloittavat paikallispuhelumaksun Internetin käytöstä myös jatkossa.

Vuoden 1995 lopussa perustettu MTV3 Internet on Suomen suosituin tiedotusvälineen Internet-sivusto. Sen sivuille on kertynyt parhaimmillaan yli 2,5 miljoonaa käyntiä kuukaudessa. MTV3 Internet on hallinnollisesti osa Alma Media Interactive Oy:tä.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.