Ällöttävissä videoissa nypitään sisäänpäin kasvaneita karvoja – näitä et halua nähdä, muttet voi katsoa muuallekaan

Lehti kutsui näitä karvannyppimisvideoita "absoluuttisen lumoaviksi äärimmäisen ällöttävällä tavalla".

Olet tuskin toipunut finnienpuristeluvideoiden suosiosta, kun tarjolla on jo uutta, entistä ällöttävämpää videomateriaalia. Instagram-tili Tweezist tarjoilee videoita sisäänpäin kasvaneiden karvojen nyppimisestä.

Lienee turha sanoa, että videot ovat hyvin suosittuja. Men's Health -lehti kutsui videoita "absoluuttisen lumoaviksi äärimmäisen ällöttävällä tavalla".

– Jos et ole finninpoksautteluvideoiden fani, etene varoen – sinun ei luultavasti pitäisi katsoa näitä videoita. Mutta jos olet yksi sellaisista ihmisistä, no, sanomme vain, että läheltä kuvattujen sisäänpäin kasvaneiden karvojen poistovideot jättävät sinut hyvin tyytyväiseksi, lehti hehkuttaa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Videoiden anonyyminä pysyttelevä julkaisija kertoo, että melkein kaikki videot on kuvattu hänen jaloistaan. Kuvaaja alkoi ajella jalkojaan hyvin nuorena eikä tiennyt, miten ihoa tulisi hoitaa hyvin.

– Niin monia sisäänpäin kasvavia karvoja kasvaa ihoni alla, ja nyt... Kuten näette, nautin, kun nypin niitä ja jaan videoita teidän kanssanne, tilin omistaja kertoo erään videon yhteydessä.

Vaikka videot viehättäisivät, kaikkia karvojaan ei kannata nyppiä pinseteillä. Se voi johtaa esimerkiksi infektioihin.

***


Lue myös:

    Uusimmat