Allerginen mies joutui poistumaan lentokoneesta kissojen takia – vaimo tyrmistyi lentohenkilökunnan käytöksestä

0:47

Nainen syyttää lentoyhtiötä allergisen miehensä hengen vaarantamisesta ja asialla pilailemisesta.

Yllä olevalla videolla lentohenkilökunta pelasti hengitysvaikeuksista kärsineen koiran.

Jackie ja Lewis Reckline ja heidän tyttärensä istuivat hiljattain ykkösluokassa Delta Air Linesin lennolla Georgiasta Oklahomaan, kun koneeseen astui nainen kahden kissan kanssa. Koska Lewis on vakavasti kissoille allerginen, hänen vaimonsa tiedotti asiasta lentohenkilökunnalle, uutisoi muun muassa atlantalainen uutisasema WSB-TV

Jackien mukaan kolmen tunnin lento kissojen kanssa olisi tiennyt miehelle varmasti anafylaktista sokkia. Vaikka vaimo kertoi asiasta lentohenkilökunnalle, kissat sijoitettiin lähelle Recklinen perhettä.

Jackien mukaan henkilökunta teki kaikkensa kissojen eteen, mutta ei Lewisin.

Kun miehen silmät alkoivat vetistää ja kurkku kutista, mies ilmoitti, että hänen oli pakko nousta pois koneesta. Jackien mukaan henkilökunta vitsaili tilanteesta kuuluttamalla hekotellen matkustajille Milo- ja Roxy-kissojenkin olevan lennolla.

"Valitsitte kissat ihmiselämän sijaan"

Lewis poistui koneesta ja tuli kotiin seuraavana päivänä toisella lennolla. Lentoyhtiö maksoi miehen hotellin ja palautti osan lentolippujen hinnasta. Lentiyhtiö vakuutti Yahoo Lifestylelle antamassaan tiedotteessa, että yhtiö pyrkii varmistamaan, että allergiatapaukset hoidetaan oikein. Lentoyhtiö toteaa kuitenkin, ettei voi taata lemmikkivapaata lentoa.

Jackie puolestaan myöntää kuulleensa vasta nyt, että Lewisin allergiasta olisi pitänyt kertoa jo lippuja varatessa kirjaamalla allergia laatikkoon erityistoiveista. Tästä huolimatta lentoyhtiön käytös ei naista miellytä.

– Valitsitte kissat ihmiselämän sijaan, se on minusta tyrmistyttävää, hän totesi WXIA-TV:lle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja