Mainos

Lentoyhtiö poisti perheen lennolta opaskoiran vuoksi

Lentoyhtiö on nyt pyytänyt anteeksi perheeltä, jonka se poisti lennolta opaskoiran suureen kokoon vedoten.

Äiti Amy Jo Weasel kertoo olleensa perheensä kanssa matkalla kotiin lomareissulta, kun paluumatka sai ikävän käänteen. Weaselin, hänen miehensä ja heidän 12-vuotiaan Dravetin oireyhtymää sairastava poikansa vaihtolento ei nimittäin sujunut odotetulla tavalla.

Weasel kertoo lähettäneensä lentoyhtiö American Airlinesille kaksi viikkoa ennen lentoa lääkärin kirjoittaman virallisen asiakirjan, jossa kävi ilmi pojan sairaus ja opaskoiran työtehtävä. Hän kertoo, että pojalle on diagnosoitu vakava epilepsia, ja perheen 50-kiloinen kultainennoutaja on koulutettu vahtimaan pojan terveydentilan muutoksia. Äiti kertoo lentoyhtiön suostuneen tekemään tilaa koiralle, eikä opaskoiran läsnäolon pitänyt tuottaa ongelmia. Toisin kuiten kävi.

Lento vaihtui pitkään automatkaan

Perhe oli lentänyt aikaisemmin jo kolmella eri lennolla, mutta tällä kyseisellä lennolla yksi lentoemännistä ei hyväksynyt opaskoiran läsnäoloa. Lentoemäntä tuli kertomaan perheelle ottaneensa yhteyttä koneen johtoon ja kehotti perhettä poistumaan koneesta. Hänen mukaansa koira olisi saanut matkustaa, jos se olisi mahtunut penkin alle. 

– Hän oli hyvin ajattelematon, eikä hänellä ollut myötätuntoa, Weasel kertoo ja lisää, että lentoemännän kehonkieli kertoi selvästi, ettei hän pitänyt eläimistä.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Weasel perheineen joutui poistumaan koneesta, eikä heillä ollut aavistustakaan siitä, kuinka he pääsisivät takaisin kotiinsa Indianaan. Lentoyhtiö päätyi kuljettamaan heidät naapurikaupunki St. Lousiin, josta perhe sai vuokrattua auton ajaakseen kolmen tunnin matkan takaisin kotiin.

– Seuraavana päivänä, joka on kaikkein tuskallisin osa, jouduin palauttamaan auton takaisin St. Lousiin. Heillä ei ollut yhden suuntaista vuokrausta, joten jouduin viemään auton takaisin, äiti kertoo aiheutuneesta vaivasta.

Weasel kertoo, että lentoyhtiö on nyt pyytänyt anteeksi tapausta. Korvaukseksi aiheutuneesta vaivasta perhe sai 140 euron arvoisen alennuskupongin tulevia lentoja varten. Lisäksi yhtiö kertoo tekevänsä lisäselvityksiä vuokra-autosta aiheutuneiden kustannusten osalta.

Katso videolta mitä kannattaa ottaa huomioon, kun perheeseen ollaan valitsemassa koiraa. 


Lähteet: Fox46, FoxNews 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.