Alicia Keys kärsi pahasta aknesta

Alicia Keys on kissamaisen kaunis nainen. On vaikea uskoa, että tämä siloposki on aikoinaan kärsinyt pahasta aknesta. Ulkonäköön kohdistuva pilkka oli rankkaa kasvavalle naiselle.

Alicia Keys on supertähti, joka on joutunut kiusatuksi ulkonäkönsä takia. Supertähti joutui pilkan kohteeksi jo teini-iässä, mutta kaikkein pahinta kritiikki oli, kun tähti oli lyömässä läpi musiikillaan. Keysistä tuntui, että julkisuuden myötä koko maailma tuijotti hänen kasvojaan.

– Se todella satutti. Tiedän ettei itsetuntoaan pitäisi perustaa siihen, miltä näyttää, joten yritin vakuutella itselleni, ettei minun tarvitsisi huolehtia. Mutta sisimmässäni tunsin, kuin kaikki olisivat hyökänneet minua vastaan, tähti kertoo Contactmusicin sivuilla.

Gareth Cattermole/Getty Images

Dave Hogan/Getty Images

Lopulta Keys pääsi pahimman yli ja tajusi, että on sisimmässään kaunis, vaikka kasvoilla olisi finnejä.

Akneongelmista ovat kärsineet monet muutkin julkisuudenhenkilöt. Akneihoon liittyvistä itsetunto-ongelmista ja ihosairauteen liittyvistä muista ikävistä tunteista ovat kertoneet muun muassa Jessica Simpson, Lindsay Lohan ja Jennifer Love Hewitt - kaunottaria kaikki. Myös maailman himotuin mies, Brad Pitt, on kärsinyt aknesta.

Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimages.com

Lähde: contactmusic.com

Lue myös:

    Uusimmat