Algerialaiskone syöksynyt maahan - mukana lähes 120 matkustajaa

Algerian ilmailuviranomaiset ovat vahvistaneet, että kadonnut matkustajakone on syöksynyt maahan. Uutistoimisto Itar-Tass kertoi aikaisemmin, että Air Algerien kone on syöksynyt maahan Nigerissä.  

Ranskan ulkoministeri puolestaan muistuttaa, että konetta ei ole vielä löydetty, mutta että matkustajakone syöksyi todennäköisesti maahan. 

Ranskalaisen ilmailuvalvojan mukaan kone oli tarkastettu tällä viikolla, ja sen kunto oli ollut hyvä.   

Tiedot koneessa olleiden matkustajien lukumäärästä ja kansallisuuksista ovat vaihdelleet. Algerian viranomaisten mukaan koneessa oli 110 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä.  

Lentoyhtiön edustajan Kara Terkin mukaan matkustajista 51 oli ranskalaisia. Koneessa oli myös yli 20 Burkina Fason kansalaista, libanonilaisia, algerialaisia, luxemburgilaisia, belgialainen, sveitsiläinen, nigerialainen, kamerunilainen, ukrainalainen ja romanialainen. Espanjan lentäjäliiton mukaan koneen miehistö oli espanjalainen.  

Air Algerie kertoi tänään kadottaneensa yhteyden lentokoneeseensa 50 minuuttia nousun jälkeen. Kone oli pyytänyt saada muuttaa reittiään myrskyn vuoksi.  

Kone oli matkalla Burkina Fason pääkaupungista Ouagadougousta Algerian pääkaupunkiin Algeriin. Kadotessaan kone oli Malin ilmatilassa lähestymässä Algerian rajaa.  

Mainos

Lisää aiheesta

    Suosituimmat videot

    Uusimmat

     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja