Alexia riensi aamulennolle – tajusi vasta kentällä tragikoomisen tosiasian

Seitsemän tunnin lento ei-minnekään myi loppuun 10 minuutissa 2:27
Katso video: Nopeimmin loppuunmyyty lento ikinä? Ihmiset janosivat matkustamaan "ei-minnekään".

Brittinainen saapui lennolle vähän liiankin hyvissä ajoin.

Hajamieliset voivat tunnistaa tilanteen, jossa aamulla herää aikaisin ehtiäkseen jonnekin, mutta perille päästyään tajuaakin olevansa paikalla oikeaan aikaan, mutta vääränä päivänä.

Brittiläinen malli Alexia Portmann on vienyt kalenterin kanssa sekoilun uudelle tasolle. Hän kertoo TikTok-videollaan menneensä lentokentälle vuoden liian ajoissa.

Lento lähti vasta ensi vuonna

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Jo 1,6 miljoonaa katselukertaa keränneellä videollaan Alexia kertoo menneensä lentokentälle kuudelta aamulla. Paikan päällä kävi ilmi, että hän oli varannut paikan lennolta, joka lähtee vasta ensi vuonna.

Naisen tarkoitus oli matkata Kroatiasta takaisin Lontooseen. Nähtäväksi jää, milloin hän palaa takaisin saarivaltioon. Videon perusteella Alexia vaikuttaa suhtautuvan mokaansa huumorilla, vaikka jotkut ovat olleet huolissaan hänen henkisestä hyvinvoinnistaan.

Kommenttikentässä mokasta on veistelty somemaiseen tapaan myös vitsejä:

– Voit yhtä hyvin lähteä kävelemään takaisin, eräs kommentoija murjaisee.

– Tiedän, että lentokentällä pitää olla kaksi tuntia (lentoa) aiemmin, mutta vuosi vaikuttaa jo hieman liian aikaiselta, toinen kirjoittaa.

Mihin aikaan lentokentälle?

Lentokentälle kannattaa suunnatta mieluummin liian aikaisin kuin liian myöhään. Lähtöselvitykseen, matkatavaroiden jättöön, turvatarkastukseen ja passintarkastukseen voi vierähtää luultua pidempi tovi – erityisesti ruuhka-aikoina.

Lähtöselvitysajat vaihtelevat lennoittain, joten tarvittava varoaika tulisi selvittää omalta lentoyhtiöltä, Finavia kertoo.

Tuleeko lentämisen glamour takaisin? Katso videolta, miltä lentokoneet tulevaisuudessa näyttävät.

Miltä näyttää lentokoneen sisustus tulevaisuudessa? 2:50

Lue myös:

    Uusimmat