Aleksandr Bolshunovin hiihtäjärakas paljasti, mitä häneltä jatkuvasti kysytään – "Miljoona kertaa"

Toimittajien kekseliäisyys on toisinaan haastattelutilanteissa koetuksella. Venäläisen hiihtotähden Aleksandr Bolshunovin hiihtäjärakas Anna Zherebjateva otti aiheeseen kiinni ja kertoi törmäävänsä samanlaisiin hänelle esitettyihin kysymyksiin.

Zherebjateva, 23, on kelpo hiihtäjä itsekin. Hän voitti alle 23-vuotiaiden MM-kultaa naisten 15 kilometrin perinteisen hiihtotavan yhteislähtökilpailussa Lahdessa 2019. Henkilökohtaisessa maailmancup-kisassa hän on ollut parhaimmillaan 10:s Otepäässä 2019 perinteisen 10 kilometrin matkalla.

Zherebjateva on myös tottunut haastatteluihin ja ihmisten uteluihin.

– Kun minua haastatellaan tai istun uudessa seurassa, minulta kysytään samat kysymykset, jotka minulta on kysytty jo 1 000 kertaa, Zherebjateva alusti Instagramissa.

Venäläinen antoi konkretiaa listaamalla viisi kysymystä, joihin hän on sanojensa mukaan vastannut "noin miljoona kertaa".

– Miksi päätit aloittaa juuri tämän lajin? 

– Kerro erikoisesta tapahtumasta, joka on käynyt sinulle kilpailussa.

– Juotko alkoholia?

– Mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan?

– Mikä on vaikeinta lajissasi?

Luultavasti – ja toivottavasti – Zherebjateva on vastannut usein tätä jännittävämpiinkin kysymyksiin. Hän antoi kuitenkin seuraajilleen haasteen: hän vastaisi Instagram-tilillään mielenkiintoisimpiin hänelle kommenttikentässä esitettyihin tiedusteluihin.

Katso Zherebjatevan julkaisu alta.

Lue myös:

    Uusimmat