The Guardian: Pelaajat kääntyivät Ole Gunnar Solskjäriä vastaan – Manchester Unitedilla yksi seuraajaehdokas

Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär ei nauti enää pukukopin luottamusta, uutisoi brittilehti The Guardian.

The Guardianin mukaan Manchester Unitedin pelaajat eivät enää usko, että Ole Gunnar Solskjär on oikea mies valmentamaan suurseuraa. Viimeinen pisara Solskjärin kannalta oli sunnuntaina pelattu ottelu Liverpoolia vastaan, jossa Unitedin pelisuunnitelma revittiin riekaleiksi kotiyleisön edessä.

Liverpool voitti ottelun 5–0, ja Solskjär myönsi nöyryytyksen olevan hänen manageriaikansa synkin hetki Manchester Unitedissa.

The Guardian viittaa useisiin lähteisiinsä, jotka kertovat, että pukukopin sisällä Solskjäriä ei enää pidetä tarpeeksi hyvänä managerina Unitediin. Erityisesti hänen taktinen ymmärryksensä on kyseenalaistettu pelaajien keskuudessa.

Brittilehden mukaan Solskjärin tulevaisuutta arvioidaan tällä hetkellä seuran johdossa. Seurapomo Richard Arnold on lehden mukaan peruuttanut kaikki tapaamiset maanantailta. Hän aikoo keskustella seuran omistusportaan edustajan Joel Glazerin kanssa Solskjärin tilanteesta illan aikana.

Glazer on tällä hetkellä Floridassa, joten aikaerosta johtuen päätös saattaa venyä myöhäiseen maanantai-iltaan.

Solskjärin korvaajaksi ykkösvaihtoehto olisi Antonio Conte, joka on The Guardianin mukaan valmis ottamaan tehtävän vastaan.

52-vuotias Conte ei ole lehden tietojen mukaan toistaiseksi saanut Unitedin seurajohdolta yhteydenottoja.

Italialaisvalmentaja johdatti milanolaisen Interin Serie A:n mestariksi viime kaudella, mutta jätti tehtävänsä kevään päätteeksi seuran vaikean taloustilanteen vuoksi. Conte on juhlinut liigamestaruuksia myös Juventuksen ja Chelsean peräsimessä.

Lue myös:

    Uusimmat