Lähteet: Ole Gunnar Solskjärin potkut näyttävät vääjäämättömiltä – Manchester United otti jo yhteyden seuraajaehdokkaaseen

7:09
Tulosruutu: Real Madrid voitti El Clásicon, Liverpool murskasi Manchester Unitedin sunnuntaina.

Maanantai-iltana palaverin pitäneet seurajohtaja Richard Arnold ja omistusportaan edustaja Joel Glazer keskustelivat lehtitietojen mukaan Manchester Unitedin manageritilanteesta.

Manchester United on suorittanut syksyllä alavireisesti, ja on hävinnyt viimeisestä yhdeksästä ottelustaan viisi. Pohjakosketus oli sunnuntaina kotistadionilla Old Traffordilla koettu 0–5-tappio Liverpoolille.

Se saattoi olla viimeinen pisara Ole Gunnar Solskjärille, jonka asemasta käydään seuran johtoportaassa tällä hetkellä tiukkaa pohdintaa. The Guardianin mukaan seurajohtaja Richard Arnold ja omistajaportaan Joel Glazer kokoustivat asiasta myöhään maanantai-iltana.

The Guardianin mukaan Manchester Unitedin pelaajat ovat jo menettäneet uskonsa norjalaisvalmentajaan, eivätkä he pidä häntä taktisesti tarpeeksi pätevänä suurseuran managerin tehtävään.

Italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio kertoo, että Unitedin seurajohto puntaroi tällä hetkellä, mikä olisi sopiva hetki valmentajavaihdokselle. Yhtenä vaihtoehtona on odottaa ja antaa aikaa seuraavaan maajoukkuetaukoon asti.

– Joka tapauksessa on vaikea nähdä hänen jäävän enää Manchester Unitedin penkin päähän, Di Marzio kirjoittaa.

Unitedilla on ennen maajoukkuepelejä edessään vielä ottelut Tottenhamia, Atalantaa ja Manchester Cityä vastaan.

Manchester Evening Newsin toimittajan Samuel Luckhurstin tietojen mukaan seurajohto harkitsee antavansa potkut Solskjärille jo ennen lauantaina pelattavaa Tottenham-ottelua.

Solskjärin toistaiseksi ainoa esille nostettu seuraajaehdokas on Interin viime kaudella Serie A:n mestaruuteen nostanut laatuvalmentaja Antonio Conte. Di Marzion mukaan italialaiseen on jo otettu yhteyttä Manchester Unitedista.

52-vuotias Conte on valmis hyppäämään tehtävään, jos Solskjär saa kenkää. Hän uskoo saavansa tulosta heti aikaiseksi Unitedin nykyisellä miehistöllä.

Seura on käyttänyt Solskjärin aikana yli 400 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin, ja menestystä odotettiin tällä kaudella. Raphaël Varanella, Jadon Sancholla ja Cristiano Ronaldolla vahvistunut joukkue on kuitenkin Valioliigassa tällä hetkellä vasta seitsemäntenä, jo kahdeksan pistettä kärkeä perässä.

Solskjär teki Manchester Unitedin kanssa kesällä kolmevuotisen jatkosopimuksen. Hän ilmoitti Liverpool-tappion jälkeen haluavansa jatkaa työtään seuran managerina.

– Minä uskon yhä itseeni ja uskon, että olen lähellä päästä siihen tilanteeseen tämän seuran kanssa, jossa haluan olla, Solskjär totesi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja