Älä syö näitä ruokia ennen seksiä

Jos hekumallinen lemmenhetki ei tule eteesi täysin yllättäen, tee itsellesi palvelus ja vilkaise kiellettyjen ruokien listaa. Joitain ruokia ei nimittäin kannata syödä ennen kuumaa sänkysessiota!

Haluat varmaan olla sängyssä parhaimmillasi? Turvonnut tai väsynyt olo ei siis ehkä sovi kuumiin suunnitelmiisi. Huomioi seuraavat vinkit ruokavaliossasi, jos illalla on tiedossa akrobatiaa vällyjen välissä.

Pavut

Pavut ovat ehdoton ei, sillä ne muodostavat kaasua, joten vaivaksesi koituvat niin ilmavaivojen aiheuttamat hajuhaitat kuin superturvonnut vatsakin. Nutrition Journalissa julkaistun tutkimuksen mukaan pavut sisältät sokeri-ainetta, jota elimistö ei voi sulattaa, joten kun se pääsee mahaasi, pömpöttää vatsa varmasti.

Keinotekoiset makeutusaineet

Vaikka keinotekoisissa makeutusaineistta ei olekaan kilokaloreita, voi niissä olla vaikeasti sulavia ainesosia, kuten sorbitolia, joka voi aiheuttaa turvotusta.

Parsakaali

Myös jotkin vihannekset, kuten parsa-, kukka- ja ruusukaali, ovat takuuvarmoja turvottajia. Ne sisältävät samantapaista sokeria kuin pavut, ja sulattaakseen sen, kroppasi tarvitsee metaania tuottavia bakteereja, ja usko pois – et todellakaan halua kroppasi päästelevän metaania seksin aikana!

Punainen liha

Vaikka pihvi-illallinen saattaa kuulostaa hyvältä idealta romanttisille treffeille, niin se ei sitä ole. Jos syöt rasvaisen kimpaleen punaista lihaa, vartalosi alkaa käydä ylikierroksilla, kun sen on aika sulattaa se. Se taas saa sinut tuntemaan olosi väsyneeksi – ei ehkä paras tunne kesken lemmenleikkien.

Lakritsi

New England Journal of Medicine -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan lakritsi voi laskea halukkuutta sekä miehillä että naisilla. Tätä mustaa herkkua pitää kuitenkin popsia runsain mitoin vaikutukset tunteakseen. Varminta on kuitenkin vältellä lakuja ennen sänkyhommia.

Usean lasillisen kittaaminen ennen lemmenleikkejä ei ole suotavaa.

Juusto

Huimat 75 prosenttia maailman ihmisistä on laktoosi-intolerantteja. Koska useimmilla meistä on ongelmia maitotuotteiden, kuten juuston, sulattamisessa, kannattaa tilata juustoinen pizza joskus toiste. Muuten olo voi olla kiusallinen ja turvonnut etkä ehkä välty ilmavaivoiltakaan.

Alkoholi

Alkoholin hillitty siemailu voi rentouttaa, mutta hervottoman kokoiset drinkit ja tiukat shotit kannattaa jättää suosiolla pois. Alkoholilla on rauhoittava vaikutus, joten jos juot liikaa, saattaa halukkuutesi vaihtua väsymykseksi. Jos juomavalintasi on olut, kohtalosi on myös kärsiä hiilihappojen aiheuttamista ilmavaivoista.

Purukumi

Moni tekee sen virheen, että pureskelee fanaattisesti purukumia raikkaan hengityksen toivossa. Purukumia jauhaessa nielet kuitenkin ilmaa, joka puolestaan aiheuttaa ilmavaivoja. Silloin tunnelma on pilalla, vaikka hengityksesi tuoksuisikin mintunraikkaalta.


LUE MYÖS:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat