Älä juo kaloreitasi: Lue ohjeet fiksumpiin juomatapoihin

Vyötärölle pakkautuu kiloja salakavalasti jos et kiinnitä tarpeeksi huomiota siihen, mitä syömisen rinnalla juot.

1. Pyydä aina rasvatonta

- Lattesi maistuu aivan yhtä hyvältä rasvattomasta maidosta tehtynä. Vältä myös kahviautomaatteja, sillä et voi olla varma onko siellä rasvatonta maitojauhetta maidon tekemiseksi. Monet vinkkaavat myös soijamaidon maun olevan lähellä rasvaisen maidon täyteläistä makua.

2. Pysyttäydy sokerittomissa mehuissa

- Mehuissa on valtava määrä sokeria. Lue aina selostetekstit ja varmista paljonko sokeria mehuusi on pakattu. Sataprosenttiset aidot hedelmämehut ovat kalliimpia, mutta myös parempia sinulle vitamiineiltaan ja antidioksidanteiltaan.

3. Juo vesilasi jokaisen drinkin välissä

- Kun olet ulkona, juo jokaisen drinkin välissä lasi vettä. Alkoholin juominen, niin hassulta kuin se tuntuukin, voi aiheuttaa nestehukkaa! Samalla saat siis pidettyä juomistahtisi kohtuullisena ja seuraavan päivän oloonkin tällä on vaikutusta.

Muista myös valita alkoholijuomasi huolella: kirkas viina ja dieetti-limu -yhdistelmä on huomattavasti kevyempi yhdistelmä kuin olut.

4. Piristä vesilasiasi hedelmillä tai marjoilla

- Jos pelkän puhtaan veden juominen tökkii, piristä vesikannuasi appelsiinilla, limellä, vadelmilla, kurkuilla tai vaikkapa mintulla, jopa basilikalla!

5. Korvaa sokerinen tee hedelmä- tai vihreällä teellä

- Jos olet tottunut laittamaan teehesi sokeria, kokeile vihreää teetä tai erilaisia hedelmäisiä teelaatuja. Näissä on enemmän makua kuin mustassa teessä etkä tarvitse sokeria.

Vihreä tee myös aktivoi aineenvaihduntaa ja voi olla apuna painonhallinnassa.

MTV3/Helmi

Lue myös:

    Uusimmat