Aki Manninen julkaisi hilpeyttä herättävän kuvaparin 10 vuoden takaa ja nykyhetkestä: "Koirat ja isännät muistuttavat aina toisiaan"

6:40
Rita Niemi-Manninen yllätti suorassa lähetyksessä: "Moni nainen ei ole tehnyt tätä ainakaan korkokengät jalassa"

Valmentaja Aki Manninen julkaisi Instagramissa hauskan kuvaparin, jossa hän poseeraa koiriensa kanssa. Yhdennäköisyyttä isännän ja koirien välillä on havaittavissa.

Muun muassa Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu valmentaja Aki Manninen hauskutti tällä viikolla Instagram-seuraajiaan julkaisemalla kuvaparin, jossa hän poseeraa 10 vuotta sitten ja nykyhetkessä. Vain seuralainen on vaihtunut välissä.

– Tarinan välissä on 10 vuotta. Ja jos jokin on varma niin Koirat ja isännät muistuttavat aina toisiaan, Manninen vitsailee kuvatekstissä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Hän tarkentaa kuvatekstissä, että vanhemmassa otoksessa hänen kanssaan poseeraa hänen ensimmäinen koiransa Hilu, joka on rodultaan länsiylämaanterrieri. Tuoreemmassa otoksessa on mukana puolestaan Mannisen ja tämän puolison Rita Niemi-Mannisen pitbull-rotuinen Putin.

– Huikean hienot koirat ovat vieneet osan myöskin minusta uskollisuudellaan, Manninen kirjoittaa ja on lisännyt kirjoitukseensa myös aihetunnisteen ”koira ihmisen paras ystävä”.

Etenkin kymmenen vuoden takaa oleva otos on herättänyt Mannisen seuraajien keskuudessa hilpeyttä, sillä Mannisen hiustyyli on varsin samanlainen kuin Hilu-koiralla.

– Ekassa kuvassa pörröpäät ja tokassa sliipatummat, eräs seuraaja toteaa.

– Olet ollut supersöpö, mut nyt olet komea, toinen puolestaan arvioi.

– On kyllä yhdennäköisyys huomattava, kolmaskin nauraa.

Osa puolestaan näki vanhassa kuvassa yhdennäköisyyttä toisiin julkkiksiin.

Nipa Neumannhan se siinä! rokkari Archie Cruz kommentoi.

Billy Idol! toinen seuraaja puolestaan analysoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja