Rita Niemi-Manninen muistelee, kuinka suhde tulevan aviomiehen kanssa alkoi – olosuhteet eivät olleet otolliset: "Siinä sitten vedet silmissä yritin rykiä…"

6:40
Rita Niemi-Manninen yllätti suorassa lähetyksessä: "Moni nainen ei ole tehnyt tätä ainakaan korkokengät jalassa"

Rita Niemi-Manninen muistelee Instagramissa hilpeään sävyyn ensimmäisiä treffejään tulevan aviomiehensä Aki Mannisen kanssa.

Rita Niemi-Manninen muistelee Instagram-tilillään suhteen alkuaikoja aviomiehensä Aki Mannisen kanssa. Niemi-Manninen julkaisi tässä yhteydessä kesäisen otoksen pariskunnasta ja paljastaa kuvatekstissä hauskoja yksityiskohtia heidän ensimmäisistä treffeistään.

– Sun kanssa oon aina tuntenut olevani erityinen, kaunis ja tärkeä. Jopa silloin, kun suostuin ensitreffeille sun auton kyytiin kauheessa krapulassa, ja heti seuraavana päivänä kun meidän ensilounaalla perhosia vatsassani ja vaaleanpunaiset lasit silmillä tilasin jostain ihmeen syystä wokannoksen reilulla chilillä, vaikka en ollut lainkaan chili-ihminen!!! Siinä sitten vedet silmissä yritin rykiä annosta alas, hän muistelee.

– Kiitos rakas, kun luet mua kuin avointa kirjaa. Kiitos, kun oon saanut olla just sellainen, kun oon, kiitos kun oot riisunut mut! hän vielä kiittelee miestään kirjoituksensa lopuksi.

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä tuotantokaudelta julkisuuteen ponnahtanut sporttinen pari vietti viime viikolla vuosipäiväänsä. Rita kertoi tuolloin Instagram-tilillään, että yhteistä taivalta on kuljettu jo seitsemän vuotta

Naimisiin pari meni kesällä 2015, ja perheonni täydentyi, kun odotettu ja toivottu Donna-tytär syntyi kesäkuussa 2019.

Pari yritti tulla raskaaksi yli kolmen vuoden ajan. Epätoivo ja suru olivat mielessä usein, vaikka pariskunnan yhteinen elämä sujuikin muuten hyvin. 

– Vanhemmuus tulee tällä hetkellä luonnostaan. Lapsi oli niin toivottu ja odotettu. Ritasta on tullut esiin todella hienoja puolia. Sellaisia puolia ja tunteita, joita en ollut aikaisemmin hänestä tavannut, Aki kertoi kesällä 2019 MTV Uutisille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja