Cristiano Ronaldolla ja Juventuksella jännät paikat – "Jopa pelote"

Jalkapallon Mestarien liigassa ratkeaa tänä tiistai-iltana käytävissä otteluissa kaksi välieräpaikkaa. C Moren ennakkostudiota pystyi seuraamaan myös mtv:ssä

Puolivälierien toiset osa-ottelut mitellään tiistaina pareissa FC BarcelonaManchester United ja Juventus–Ajax. Jatkopaikoissa ovat ennen tätä iltaa kiinni Barcelona ja Juventus: Barca juhli Manchesterissa 1–0-voittoa, kun taas Juventus nappasi Amsterdamin ottelusta edun 1–1-tasapelin vierasmaalin myötä.

"Juvella" ei ole kuitenkaan tänään piiruakaan varaa höllätä – Ajax antoi neljännesvälierissä Real Madridia vastaan osoituksen sen vaarallisuudesta myös vieraskentällä. Se mellasti ennakkoluulottomalla hyökkäyksellään, voitti toisen osaottelun Madridissa yllättävästi peräti 4–1 ja paineli jatkoon yhteismaalein 5–3.

– Ajax on tuttu siitä, että ihan sama kuka on vastassa, he pelaavat samalla hyökkäysvoittoisella tavalla. Se, miten paljon Ajax pystyi aiheuttamaan Juventukselle ongelmia ekassa pelissä, on jopa Allegrin (Juventus-päävalmentaja Massimiliano) pelote, C Moren asiantuntija Mika Väyrynen sanoi.

Huulilla on totta kai myös kysymys, mitä tekee Juventuksen Cristiano Ronaldo. Hän värkkäsi viimeksi joukkueensa osuman Amsterdamissa syöksypuskulla ja iski sitä ennen Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa Atletico Madridia vastaan hattutempun. Nuo osumat siivittivät Juventuksen silloin jatkoon avausosan tappion jälkeen.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Juventus – Ajax klo 21.55 C More Sport 1
FC Barcelona – Manchester United klo 21.45 C More Sport 2

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Porto – Liverpool klo 21.45 C More Sport 2
Manchester City – Tottenham klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat