Itse tehty kakku tai muu leivonnainen kruunaa äitienpäivän herkuttelun. Lue äitien vinkit!
Tuskailetko äitienpäivän leipomusten kanssa? Usein äidit arvostavat itse tehtyä, joten suotavaa onkin, että äiti saa aamukahvin kanssa omin käsin leivotun yllätyksen. Leivontanurkka kyseli erilaisilta äideiltä, mitä he itse jälkiruokalautaselleen äitienpäivänä valitsisivat.
Näin äidit vastasivat:
"Mieluisin olisi ehdottomasti kotona tehty mansikkakakku. Paljon kermavaahtoa ja mansikkarahkaa välissä. Hyvin kosteutettu, pinnalla tuoreita mansikoita ja vieressä yksi punainen ruusu maljakossa."
"Ehkä joku täyteläinen suklaakakku tai sitten vähän raikkaampi mansikkakakku voisi maistua."
"Äidille prinsessakakkua ja vahvaa kahvia. Prinsessakakussa on kaikki, mitä tarvitaan: kermaisuutta, makeutta suloisuutta."
LUE MYÖS: Parhaat vinkit kakun koristeluun – täydellinen lahja äidille!
"Kaikkein mieluisin olisi tietysti mikä tahansa lasten itse väsäämä kakkarainen, vaikkapa hapankorppu hillolla. Äitiä ilahduttaa lasten tohotus ja ilo itse tekemästään. Mutta jos tämä ei toteutuisi, niin sitten joku kevyt sitruunalimejuustokakku."

