Mainos

Äitibloggari paljastaa: Tästä syystä en anna lapseni katsoa Unelmien Poikamiestä

Äitibloggarin mielestä lapsia tulisi suojella televisio-ohjelmalta, joka opettaa heitä kilpailemaan asiassa, jossa ei koskaan tulisi olla voittajia ja häviäjiä. 

Äiti ja bloggari Constance Hallin julkaisi Facebookissa kirjoituksen 7-vuotiaalle tyttärelleen, joka pitää äidille mykkäkoulua hänen rajoitettuaan tytön television katselua. 

Suomessakin suosittu tositelevisio-ohjelma Unelmien Poikamies ei ole äidin mukaan lainkaan sopivaa katsottavaa lapsille, sille se antaa heille väärän käsityksen rakkaudesta. Äidin Facebookissa julkaisema päivitys on noussut suureen suosioon, ja lukuisat äidit ovat yhtyneet hänen mielipiteeseensä asian suhteen.

Rakas neiti Billie-Violet...

"Eilen illalla olit vihainen minulle. Kerroit, ettei ole reilua, että en anna sinun katsoa Unelmien poikamiestä. Olen antanut sinun katsoa paljon erilaisia ohjelmia, joissa on ollut kiroilua tai alastomuutta. Joten miksi vastustan Unelmien Poikamiestä?

Äiti kehottaa lastaan kuuntelemaan tarkkaan, mitä hänellä on sanottavaa.

"Menet kouluun ja pyydät parasta ystävääsi juoksemaan kilpaa kanssasi. Ansaitset palkinnon, jos olet paras taiteilija luokallasi. Harjaat hiuksia ystäviesi kanssa ja päätät järjestää kilpailun siitä, kenen hiukset ovat pisimmät." 

Äidin mukaan lasten elämät ovat jo pienestä pitäen täynnä kilpailua. Hänen mukaansa on olemassa kuitenkin yksi iso asia, josta ei tulisi koskaan kilpailla. Se on rakkaus. 

"Rakkaudessa ei ole olemassa voittajia ja häviäjiä. Tulet elämässäsi rakastamaan miestä, joka tulee rakastamaan jotakuta muuta. Niin tapahtuu jokaiselle. Mutta se toinen ei voita ja sinä et häviä. Saatat ehkä tavata jonkun uuden, tajuat tykkääväsi tytöistä tai haluat olla yksin. Mutta et ikinä häviä.

Mutta haluatko tietää, mikä on suurin syy siihen, miksi en anna sinun katsoa Unelmien Poikamiestä? Se päivä, kun ystäväsi rakastuu, tulisi olla täynnä iloa."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äidin mukaan ystävät rakastavat tietoa siitä, että heidän ystävänsä ovat rakastuneita. He eivät istu juhlissa nurkassa tuijottaen sinua vihaten siitä syystä, että te kaikki kilpailette rakkaudesta.

"Joten, lue vaikka kirjaa sillä välin, kun äitisi katsoo Unelmien Poikamiestä yksikseen, koska olen siihen tarpeeksi vanha ja pystyn erottamaan fiktion. Ja rakastan vähän huonoa fiktiota. Mutta sinun nuorten vastaanottavaisten aivojesi tulisi suunnitella sitä, miten te kaikki ihanat tytöt yhdistätte voimanne ja elätte tässä kauniissa maassa sen sijaan, että myrkyttäisitte itseänne televisiolla.

Joten, ole vihainen jos sinun täytyy, mutta vielä jonain päivänä, kun kikatat parhaan ystäväsi kanssa Facebookissa aamukolmeen puhumassa pojista, hyväksyt anteeksipyyntöni."

Video: Miksi parisuhteessa petetään, vaikka kaikki olisi hyvin?

1:53

Lähde: Huffingtonpost 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.