Mainos

Tämä mies jumaloi vaimonsa synnytyksenjälkeistä vartaloa – ja kertoo, miksi

Aviomies ja isä muistuttaa, että myös lapsen isä on vastuussa vaimonsa kehon muutoksista – ovathan he tehneet lapsen yhdessä.

Aviomies ja isä Brett Ortler todella keräsi pisteet kotiin toiminnallaan. Mies kertoi avoimesti, miksi jumaloi vaimonsa raskaudenjälkeistä vartaloa.

– Mitä sanoin vaimolleni, kun hänen kehonsa muuttui synnytyksen hälkeen? En niin mitään, Ortler sanoo fatherly.comissa.

– Ensinnäkään vaimoni raskaudenjälkeinen keho ei ole tippaakaan minun asiani. Kyllä, olen hänen aviomiehensä, mutta tärkeiden mielipiteiden asteikolla miehen mielipide vaimon raskaudenjälkeisestä kehosta asettuu johonkin Picassolle irvailevan esiteini-ikäisen ja taaperomme pakonomaisen halaustarpeen väliin.

Ortler myös muistuttaa, että myös lapsen isä on vastuussa vaimonsa kehon muutoksista – ovathan he tehneet lapsen yhdessä.

– Toisin sanoen, nämä muutokset ovat tasan sitä, mihin olet sitoutunut, hän napauttaa.

– Kun sanoit "hankitaan lapsi" kuvittelit kenties lapsinerosi ensiaskeleita Marsin kamaralla, häntä löytämässä parannuskeinon syöpään tai häntä johtamassa Minnesota Vikings -joukkueen Super Bowlin voittoon tuskallisten 54 vuoden jälkeen. Tuon (lauseen) lisäksi sanoit kuitenkin myös "hei, neito, haluaisin, että kannat lastani melkein kymmenen kuukautta. Jos olemme onnekkaita, saamme elävän lapsen. Tämä prosessi kuitenkin muokkaa aivojesi välittäjäaineita ja johtaa massiivisiin, pysyviin muutoksiin mielessäsi ja persoonassasi. Eikä unohdeta uskomattomia muutoksia kehoosi. Ai niin, sinusta tulee myös maidontuotantokone ja lihot niin, että voit vaihtaa nyrkkeilyn painoluokkaa tuosta vain".

Ortler huomauttaa, että tilanne vain pahenee, jos raskauksia on useita. Hänellä itsellään on kaksi elävää lasta. Ortlerin kumppani on ollut raskaana yhteensä 26 kuukautta ja kokenut kaiken: pahoinvointia, ruokahimoja, keisarinleikkauksia ja imetyksen.

– Vaimoni keho on muuttunut raskauksien vuoksi, ja entä sitten? Muutoksia tai ei, hän on sama tulikuuma punapää kuin aina. Minunkin kehoni on muuttunut. Kun menimme naimisiin, olin 27, painonnostaja, juoksija, Ortler kuvailee.

Nykyisin hän nostelee painojen sijaan tytärtään ja juoksee vain villin kolmivuotiaansa perässä.

– Ajatus vaimoni kehon tuomitsemisesta on luotaantyötävä, koska se on itsekäs ja lyhytnäköinen ajatus: siis enhän minä tiedä mitään välilihan leikkaamisesta, raskausarvista tai työpaikalla tapahtuvasta syrjinnästä, ja nämä kaikki ovat "palkintoja", joita tuore äiti voi odottaa saavansa.

Ortler muistuttaa, ettei kukaan tuomitse miestä, joka saa potkut, lihoo ja joutuu yllättäen vatsan alueen leikkaukseen. Kaikilla olisi päinvastoin kiire onnitella miestä siitä, että hän on hengissä; kukaan ei kiinnittäisi huomiota arpiin tai vähemmän terhakoihin lihaksiin.

– Ainoa ero tämän skenaarion ja raskauden välillä on, että jos kaikki menee putkeen, kumppanisi ei vain selviä, vaan ihmeen lailla tuottaa ihmisen. Eikä mitä tahansa ihmistä, vaan sinun lapsesi. Se lapsi on osa perhettäsi. Rakastan vaimoni raskaudenjälkeistä kehoa, koska katsoessani sitä näen perheeni, ja perhe tekee elämästä elämisen arvoista joka päivä. Ja huolimatta kaikesta siitä, mitä olen pannut hänet kestämään, vaimoni silti harrastaa seksiä kanssani.

Uskaltaisiko mies synnyttää? Miehet vastaavat: 

4:43

Lähde: Fatherly.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.