Äiti yllätti matkustajat 10 tunnin lennolla – jakoi yli 200 lahjapussia

7:24
Lapsiperhearki ei ole aina yhtä juhlaa.

Erään äidin ajattelevainen ele yllätti matkustajat lennolla San Franciscoon.

Dave Corona -niminen mies jakoi hämmästyksensä sosiaalisessa mediassa, kun eräs äiti lennolla Korean Soulista Kalifornian San Franciscoon yllätti matkustajat ajattelevaisella eleellään.

Äiti halusi varoittaa muita matkustajia 10 tunnin lennolla etukäteen siitä, että hänen mukanaan oleva vauvansa saattaisi pitää meteliä matkan aikana, uutisoi  Yahoo Lifestyle.

"Yritän olla hiljaa, mutta en voi luvata mitään"

Äiti jakoi Daven mukaan matkustajien kesken yli 200 lahjapussukkaa, jotka sisälsivät karkkia, korvatulpat ja viestin "vauvalta".

Viestissä luki: "Hei, olen Junwoo, ja olen neljän kuukauden ikäinen. Tänään menen Yhdysvaltoihin äitini ja isoäitini kanssa katsomaan tätiäni. Olen vähän hermostunut ja peloissani, koska tämä on elämäni ensimmäinen lento, mikä tarkoittaa, että saatan itkeä tai pitää liikaa meteliä. Yritän olla hiljaa, mutta en voi luvata mitään. Olen pahoillani. Joten äitini valmisti lahjapussukan sinulle! Siinä on karkkia ja korvatulpat. Käytä niitä, kun on liian äänekästä takiani. Nauti lennostasi. Kiitos."

Jos päivitys kuvineen ei näy, voit katsoa sen täältä

– Hyvin liikuttava ele äidiltä, mutta kuten tiedätte, kun saat lapsia, odota odottamatonta. Lapsi ei päästänyt ääntäkään, Dave kirjoitti päivitykseensä.

Myös moni päivitystä kommentoinut piti ajatusta kauniina.

– Tuo oli kiva ele, mutta minust ihmisten pitäisi olla ymmärtäväisempiä lennoilla, eikä saada vanhempia ja heidän lapsiaan tuntemaan oloaan niin ei-tervetulleeksi lennoilla. Olemme kaikki olleet vauvoja jossain vaiheessa, huomautti kuitenkin Aubrey-niminen kommentoija.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja