Mainos

Äiti vaihtoi pikkulapsen vaipan ravintolan ruokailutilassa – sai huudot henkilökunnalta: "Minut nöyryytettiin julkisesti"

Äiti puhkesi kyyneliin saatuaan huudot ravintolapäälliköltä

Englantilainen Dion Skull, 31, väittää Guildfordissa sijaitsevan Farmhouse Café -nimisen ravintolan esimiehen huutaneen hänelle asiakkaiden valitettua tämän toimista.

Skull kertoo olleensa ravintolassa syömässä yksivuotiaiden kaksostensa, Lucan ja Zackin kanssa, kun Zackin vaippa vaati vaihtoa. Äiti kertoo, että pojalla oli myös vesirokko, minkä vuoksi perhe ruokaili ulkona, kertoo Metro-sivusto.

– En voinut jättää häntä likaisiin vaippoihin, Skull toteaa ja kertoo toisen poikansa kärsivän eroahdistuksesta, eikä äiti halunnut jättää häntä puolituttujen lounasseuralaistensa seuraan pöytään.

Niinpä Skull päätti helpoimman vaihtoehdon olevan vaihtaa Zackin vaipan paikallaan, ruokailutilassa ulkona, sillä hän tiesi, etteivät lastenrattaatkaan mahtuisi ravintolan vessaan. Vain hetkeä myöhemmin ravintolapäällikkö tuli torumaan äitiä päätöksestään.

– Ravintolapäällikkö sanoi, että asiakkaat olivat valittaneet hänelle ja sanoneet, etteivät tulisi enää koskaan takaisin, koska olin vaihtanut poikani vaipan ulkona.

– Hän alkoi huutaa minulle kaikkien edessä, hän sanoi, että se oli ällöttävää ja epähygieenistä. Purskahdin itkuun, kun lähdin, minut nöyryytettiin julkisesti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuinka ällöttävää"

Skull jakoi kokemuksensa ravintolan Facebook-sivuilla, joilla hän sai ristiriitaisen vastaanoton. Vaikka moni tunsi sympatiaa äidin puolesta, useat kommentoijat tyrmäsivät julkisen vaipanvaihdon täysin ja kiittelivät ravintolapäällikköä tämän tylytyksestä. Useat kommentoijista kiinnittivät myös vaipanvaihdon sijaan huomiota eritoten siihen, että äiti oli liikkeellä vesirokkoisen pojan kanssa.

– En menisi ravintolaan, jokaa kohtelee jotakuta tällä tavalla. On olemassa tapa hoitaa ravintolaa ja tilannetta. Tuo ei ollut se. Katkerat lapsia vihaavat kommentit ovat traagisesti. Hankkikaa elämä.  Jos olet ylpeä nöyryyttäessänne tuoretta äitiä, olet huono ihminen, puolustaa Charlotte Salomon.

– Onnittelut ravintolapäällikölle. Minulla on ollut kaksi vaippaikäistä lasta, ja jos toinen olisi tarvinnut vaipanvaihtoa, olisin yksinkertaisesti jättänyt rattaat ja ottanut molemmat mukaan lastenhoitohuoneeseen. Todella epähygieenista vaihtaa likaisia vaippoja siellä, missä ihmiset syövät. Puhumattakaan riskeistä, joita hän otti altistamalla muut, joista osa voi olla immuunivajeisia, vesirokolle, totesi Rebecca Lee -niminen Facebook-käyttäjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En ole koskaan syönyt täällä, mutta onnittelut ravintolapäällikölle, joka torui naista. En palaisi ravintolaan, jos näkisin jonkun vaihtavan vaippaa muiden asiakkaiden edessä. Kuinka ällöttävää, totesi muun muassa Robbie Wilson -niminen mies ravintolan Facebook-sivuilla.

– Olen ollut lastenhoitaja vuosia, aina löytänyt kylpyhuoneen/vessan vaipan vaihtaakseni. Ei, ihmiset eivät vihaa lapsiasi, ihmiset halveksuvat maalaisjärjen puutettasi, tylytti Ilaria Chiara La Malfa.

Lähteet: Metro, Facebook

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.