Starbucksin työntekijä kirjoitti epäselvän "nimen" kuppiin – nyt asiakas-Nadian äitiä arvostellaan koko sopan aiheuttamisesta

0:43 Omistatko Moccamaster -kahvinkeittimen? Tätä niksiä et tiennyt
Omistatko Moccamaster -kahvinkeittimen? Tätä niksiä et tiennyt

Nadia väittää, että Starbucksin työntekijä solvasi häntä virtahevoksi. Netissä 25-vuotiasta naista äiteineen syytetään huomionhakuisuudesta.

Nadia Khan äiteineen syyttää kahvilan henkilökuntaa asiattomuudesta sen jälkeen, kun Starbucksin barista kirjoitti Nadian mukaan hänen kuppiinsa loukkaavan sanan. 25-vuotias Nadia väittää, että työntekijä kirjoitti kuppiin nimen sijaan sanan "hippo" eli virtahepo, kertoo Mirror.

Englantilainen Nadia oli tilannut frappucinon ja oletti juoman saatuaan, että työntekijällä on vain "todella huono käsiala". Nadian äiti Andria kuitenkin raivostui kupin nähtyään. Äiti oli varma, että kupin kyljessä Nadiaa solvataan virtahevoksi.

– Äiti sanoi työntekijälle, että hänen pitäisi kohdella asiakkaita kunnioittavasti, olivat he sitten laihoja, lihavia tai mitä tahansa, Nadia muistaa.

Mitä kupissa todella luki?

Starbucks pyytää tapahtunutta anteeksi ja toteaa, ettei ketjun tapa ottaa kontaktia asiakkaaseen ja kirjoittaa tämän nimi kuppiin toteutunut tässä tapauksessa.

Netissä Nadialle ja hänen äidilleen ei kuitenkaan löydy ymmärtäjiä. Moni keskustelija nimittäin näkee hippo-sanan tilalla sanan "wippd", joka voisi olla väännös sanasta "whipped", vaahdotettu.

– Siinä lukee "wippd" ja se, että hän olettaa sen olevan "hippo", kertoo paljon hänen omasta mielentilastaan, Carl Johnson kirjoittaa Facebookissa.

Mitä kupissa lukee? Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen samaa mieltä muiden kanssa. Näin ensin (sanan) "wippd" hipon sijaan, kun selailin uutisvirtaani ja näin tämän postauksen. Ja joka tapauksessa tämä 25-vuotias nainen oli aivan kunnossa, kunnes hänen äitinsä sanoi jotakin asiasta. Tässä nähdään, että ihmiset haluavat suuttua ja saada huomiota, Rebeccah Allen Harrison uskoo.

– Näyttää minun huolimattomalta käsialaltani. Mutta jos hän tunnistaa itsensä tuosta, se on hänen ongelmansa, Bob Klinner toteaa.

Äitiä arvostellaan

Jotkut pitävät Nadian ja äidin toimintaa tökerönä huomionhakemisena. Moni myös ihmettelee, millä nimellä Nadiaa kutsuttiin hakemaan kahvinsa, jos kuppiin ei kerran päätynyt hänen oikea nimensä.

– Jos tuo kirjoitettiin kuppiin, miten häntä kutsuttiin, kun juoma oli valmis? Ei hän varmastikaan noussut ylös, kun ne huusivat "hippo", eihän? Maricelle Reyes-Hernandez ihmettelee.

Lue myös:

    Parhaat ruokaohjelmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja