Äiti sanoi, että maskia pitää käyttää koko ajan, mutta ekaluokkalainen Mason totteli liiankin hyvin – "Minun olisi pitänyt olla selvempi"

Koulukuvien manipulointi on arkipäivää 7:58
Katso myös: Näin koulukuvia muokataan Suomessa.

Mason-poika ei unohtanut äitinsä sanoja edes koulukuvauksen aikana.

Syksy on koulukuvausten aikaa niin meillä kuin maailmallakin. Kuvat voivat toisinaan yllättää ja herättää vanhemmissa niin huvitusta kuin kauhistustakin. Esimerkiksi joitain vuosia sitten tämän amerikkalaisäidin päivityksestä tuli viraalihitti, kun hän kertoi raivostuneensa nähtyään Andrew-poikansa koulukuvat. Laura sen sijaan nauroi silmät kyynelissä tajutessaan, miten tyttären asuvalinta vaikutti kuvien lopputuloksiin.

Hiljattain ekaluokkalainen Mason asteli myös kuvaajan eteen Nevadassa, mutta kuvasta ei poikaa juuri tunnista. Hauskasta tapauksesta uutisoi muun muassa NBC12.

Masonin äiti Nicole Peoples kertoo suositussa Facebook-päivityksessään kuvaajan pyytäneen poikaa poistamaan kasvomaskinsa.

"Äitini on käskenyt pitää sitä koko ajan, paitsi kun syön tai olen kaukana muista", poika oli todennut.

Vaikka valokuvaaja yritti vakuuttaa pojan siitä, että koulukuvauksissa maskin saa kyllä ottaa pois, Mason oli järkähtämätön. Kun kuvaaja ehdotti, että poika ottaisi maskin kahdeksi sekunniksi pois, poika oli todennut: "Ei kiitos, kuuntelen aina äitiäni."

Niinpä kuvassa poika poseeraa maski kasvoillaan hymyillen sen takaa.

– Olen niin ylpeä hänestä, kun hän seisoi sanojensa takana, mutta minun olisi pitänyt olla selvempi säännöistäni tätä päivää koskien, äiti nauraa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Mason ilahtui saamistaa kommenteista

Nicolen Facebook-päivityksellä on jo 25 000 tykkäystä, ja moni on ihaillut Masonin toimintaa. Nicole päivittikin myöhemmin julkaisuunsa kiitoksensa.

– Hän on lukenut niin monia kommenteistanne suurin hymy kasvoillaan! Hän on niin iloinen nähdessään niin monen olevan ylpeä hänestä ja sanovan, että hän toimi hyvin, äiti kiittelee.

Lue myös:

    Uusimmat