Äiti pyysi syntymäpäiväkortteja sairaalle, kuolemaa toivovalle pojalleen – ei odottanut ihan tätä

Kerroimme aiemmin epätoivoisesta brittiäidistä, joka pyysi tuntemattomia lähettämään syntymäpäiväkortteja hänen vakavasti sairaalle pojalleen. Lahjoja tuli enemmän kuin äiti osasi kuvitella.

Pian 14-vuotias Rhys Williams kärsii perinnöllisestä rakkulataudista, epidermolysis bullosasta, johon ei ole parantavaa hoitoa. Poika kärsii jatkuvista kivuista ja hänen elämänsä on hyvin rajoittunutta.

Rhys kertoi äidilleen Tanya Williamsille saaneensa tarpeeksi elämästä. Tanya pyysi ihmisiä lähettämään kortteja pojalleen, jotta hän tajuaisi, kuinka paljon ihmiset välittävät. Koskettavasta pyynnöstä uutisoivat lukuisat kansainväliset mediat.

Ja ihmiset todella osoittivat välittävänsä.

Jo 10 000 onnittelukorttia

Vaikka Rhys täyttää 14 vuotta vasta syyskuun 21. päivä, hän on saanut jo 10 000 syntymäpäiväkorttia, kertoo muiden muassa Wales Online -uutissivusto.

Korttien lisäksi Rhysille on lähetetty lahjoja, rahaa, pelikuulokkeet ja pelejä. Syntymäpäiväonnitteluja on tullut ympäri maailmaa, Chilestä, Yhdysvalloista ja Qatarista asti.


Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rhys sai lisäksi liput Liverpoolin jalkapallo-otteluun – Liverpool on pojan lempijoukkue. Poikaa on myös pyydetty paikallisen jalkapalloseuran Bolton Wanderers FC:n maskotiksi.

Tuhannet tuntemattomat ovat lähestyneet Tanyaa Facebookissa kaveripyyntöjen kera.

– Se on mennyt hulluksi. Täysin hulluksi, Tanya sanoo.

Hymy palasi pojan kasvoille

Rhys on kiitollinen saamistaan lahjoista. Tanyan mukaan hymy on palannut hänen poikansa kasvoille ihmisten ystävällisyyden johdosta.

– Rhys ei ole pystynyt pyyhkimään hymyä kasvoiltaan. Hän on ollut niin iloinen, Tanya iloitsee.


Lue myös:

    Uusimmat