Mainos

Äiti murhasi lapsensa myrkytetyllä pastalla

Ranskalaisnainen ja hänen aviomiehensä on tuomittu vankeusrangaistuksiin lastensa murhaamisesta. Tuomiosta kertoo Sky News.

Pariskunta murhasi kahdeksan vuotiaan Melissa -tyttärensä sekä seitsemän vuotiaan Jason-poikansa myrkytetyllä pastalla heidän Marseillen kotonaan. Lapset olivat ranskalaisen Le Parisien -sanomalehden mukaan ihmetelleet pastan kitkerää makua ja jättäneet osan myrkytetyistä canelloneista syömättä. Lapset kuolivat seuraavan yön aikana ja heidän ruumiinsa piilotettiin auton tavaratilaan.

Mies tunnusti teon poliisille kuukautta myöhemmin.

Äiti Marie-Helene Martinez, 29,tuomittiin 20 vuodeksi ja hänen miehensä Jean-Paul Steijns, 39, kymmeneksi vuodeksi vankeuteen. Mies ei ole lasten biologinen isä.

Äiti on kiistänyt murhat, jotka sattuivat päivä sen jälkeen, kun hän oli synnyttänyt kuolleen lapsen. Kuolleena syntyneen lapsen ruumis löydettiin myöhemmin kodin parvekkeelta.

Murhat sattuivat vuonna 2005. Pariskunta päätti murhata lapsensa velkojensa takia. Pariskunta oli ajatellut, että heidän olisi helpompi selvitä talousongelmistaan ilman lapsia.

Miehen mukaan lasten äiti suostutteli hänet mukaan murhaan.

Lasten sukulaiset ovat tyrmistyneitä tuomioista, sillä yleinen syyttäjä vaati pariskunnalle 30 vuoden tuomioita.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.