Mainos

"Äiti, multa tuli iso pieru kurkusta" – näin hauskoja asioita lapset ovat möläyttäneet julkisesti

Listasimme aiemmin lasten hulvattomia sanomisia 15 kohdan listaksi. Jutusta inspiroituneina kysyimme lukijoiltamme, mitä punastuttavaa heidän lapsensa ovat möläytelleet julkisesti. Saimme monta hauskaa vastausta – lue tarinat!

"Kaupassa oli parrakas isokokoisempi mies, jolle poikani huutaa: 'Kato, joulupukki!'"
– Nimimerkki Tindr, sanojana 5-vuotias

"Olin poikani koululla keskustelemassa pojan koululaisista, kun 9-vuotias poikani sanoi opettajien edessä, että: "äiti sanoi, että opettajat antavat jälki-istuntoja sen takia niin paljon, että saavat enemmän palkkaa". Eräs pojan kaveri minulle tällaisia jutteli, ja asiasta puhuin mieheni kanssa. Poika oletti, että se oli minun kertomaa alun perin. Siinä sitten pojan kanssa väittelin opettajien edessä tovin, että kuka siitä alun perin oli puhunut. Kumpaakohan uskoivat?"
– Nimimerkki Äiti vaan, sanojana 9-vuotias

"Täydessä paikallisjunavaunussa tyttäreni (nyt tohtori) nousi seisomaan sylissäni, kietoi kätensä ympärilleni ja totesi isoon ääneen: "minun oma paskahousu". Koko vaunullinen rupesi naureskellen hytkymään. Tuli joskus vaippaa vaihtaessa todettua noin."
– Nimimerkki Late, sanojana 1,5-vuotias

"Tyttärentytär oli virpomassa. Oven avasi vanha kalpea nainen. Tyttö tuli kotiin ja selitti ruokapöydässä, että yhdessä paikassa avasi vanha nainen oven. "Hän oli kalpea, puhui hiljaisella äänellä ja tärisi, hän varmaan kuolee pian.""
– Nimimerkki Outi, sanojana 5-vuotias

"34 vuotias kummipoika katseli kalatiskiä kaupassa ja kysyi myyjältä: "Onko teillä myynnissä delfiiniä"?"
– Nimimerkki Naurattaa vieläkin kun kalatiskin edestä kulkee, sanojana 3-4-vuotias

"Kaverin pikkupoika laukoi uimahallin saunassa, kun viereen istui tatuoitu mies, että: "Miksi isi toi setä on piirrelly itteensä tussilla?""
– Nimimerkki meidän Ramses IV, sanojana 3-vuotias

”Poikani näki ensimmäistä kertaa tummaihoisia lapsia ollessamme kaupassa. Poikani huusi kovaan ääneen, että ”äiti, kato, vähäkö ruskee pää.””
– Nimimerkki meidän Ramses IV, sanojana 4-vuotias

”Olin kolmivuotiaan tyttäremme kanssa ulkoiluttamassa jo iäkästä koiraamme, kun vastaan tuli vanhempi rouva, joka ihasteli koiraamme. Tyttäreni sanoi naiselle kovaan ääneen: "se on kuule jo vanha pieru!" Nainen mulkaisi minua ja jatkoi matkaa.”
– Nimimerkki Äiti84, sanojana 3-vuotias

"Asuimme kaupungissa, jossa oli paljon sotilaskasarmeja. Tyttäreni isä oli tuolloin myös armeijassa ja paljon poissa kotoa. Kun kävelin kaupungilla tyttäreni kanssa, osoitteli hän kaikkia varusmiehiä pikkuruisella sormellaan ja huusi: "isi, isi, isi!!!""
– Nimimerkki Skytrooper, sanojana noin 2-vuotias

"Poikani röyhtäisi kovaan ääneen ravintolassa ja totesi perään nauraen: "äiti, multa tuli iso pieru kurkusta!""
– Nimimerkki Heba, sanojana 4-vuotias

Mitä sinun lapsesi möläytti? Kerro oma tarinasi:

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.