"Äiti, kuka on tuo nätti nainen isän vieressä?" – nämä lasten tahattomat tylytykset ovat vanhemmille tuttuja

Tuttua uhmaikäisen vanhemmalle: 21 syytä, joiden vuoksi lapsesi raivosi yhden päivän aikana! 1:17
Tuttua jokaisen uhmaikäisen vanhemmalle: 21 syytä, joiden vuoksi lapsesi raivosi yhden päivän aikana! 

Onko lapsesi koskaan antanut sinulle kohteliaisuutta, joka aikuisen sanomana tulkittaisiin pilkkaamiseksi? Aubrey jakoi kokemuksensa ja sai huomata, että moni vanhempi on joutunut lapsensa tylyttämäksi!

Kirjailia Aubrey Hirsch joutui lapsensa ystävän tylyttämäksi vahingossa. Aubrey kertoi Twitterissä, miten lapsi oli vahingossa solvannut häntä hupaisalla tavalla.

– Lapsi poikani luokalla selitti minulle, että on varma, että pojallani on kaksi äitiä, koska tällä on "se nätti äiti ja se toinen". Tyttö kuvaili kumpaakin minulle yksityiskohtaisesti. Hyvä lukija, molemmat äidit olen minä, Aubrey paljastaa.

"Äiti, kuka on tuo nätti nainen isän vieressä"

Pian kävi ilmi, ettei Aubrey todellakaan ole tuskansa kanssa yksin: moni muukin vanhempi oli joutunut lasten rehellisyyden uhriksi.

– En koskaan unohda sitä päivää, jona poikani hääkuvaamme katsoessaan kysyi: "Äiti, kuka on tuo nätti nainen isän vieressä", Ulla Meredith kertoo.

– Siskolleni tehtiin koko kasvojen meikkaus tapahtumaa varten ja sisarenpoikani sanoi, että hän näyttää kauniilta, kuten pelle, nimimerkki Rhetorical Geisterfahrer kuvailee.

– Olen opettaja, enkä viime viikolla pannut silmämeikkiä, ensimmäistä kertaa ikinä. Osa oppilaista ei oikeasti tunnistanut minua, huolimatta tulipunaisesta, kiharasta tukastani. Yksi lapsi [sanoi]: "Mutta mitä sinun naamallesi tapahtui?!" En käyttänyt maskaraa, lapsi, mutta kiitti, Andee sanoo.

– Tyttäreni ystävä kysyi kerran, miksi panen koripalloja rintaliiveihini. Kun kerroin, että ne ovat rinnat, hän sanoi: "Ei ole mahdollista, että nuo ovat aidot rinnat, ne eivät näytä yhtään samalta kuin äitini [rinnat]", marla hanson sanoo.

– Nuori tyttäreni sanoi kerran minulle, että kun hän kasvaa isoksi, hän haluaa kiinteät rinnat kuten teineillä, ei roikkuvia, kuten minulla, nimimerkki Surelock sanoo.

– Tyttäreni katsoi minua ihaillen ja sanoi: "Äiskä, rakastan sinua ja leukojasi", Lara Ehrlich kuvailee.

– Nelivuotiaani nojasi kerran olkavarteeni ja huokasi: "Aah, rakastan löllyviä asioita", nimimerkki Doritos for Dinner paljastaa.

– Pieniä, kännisiä ihmisiä, joilta puuttuu suodatin. Sellaisia pikkulapset ovat, nimimerkki bkosh84 heittää.

Myös aikuiset osaavat loukata vahingossa

Lapset eivät kuitenkaan ole tylytysrintamalla yksin: osa vastaajista oli joutunut aikuisten solvaamaksi!

– Yhtenä vuonna pääsiäisenä (nykyisen) aviomieheni täti kertoi, että olen nätimpi kuin se tyttö, jonka mieheni toi mukanaan "viime vuonna". Jep, minä olin se tyttö, jonka hän toi viime vuonna, Jamie Beth Cohen kuvaa.

– Luukulla työskentelevä nainen paikallisessa Starbucksissa kertoo, että minulla on kaupungissa kaksoisolento. Hän näyttää minulta, mutta vanhemmalta ja "koruttomalta". Kaksoisolentoni olen minä, joka viettää vapaapäivää, nimimerkki BarbaraVaillan2 sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat