Mainos

"Tuolla naisella on vauva pyllyssään” – 15 noloa asiaa, joita lapset ovat möläyttäneet julkisesti

Mikä on nolointa, mitä lapsesi on sanonut julkisella paikalla? Kokosimme lasten hulvattomat möläytykset listaksi. Kerro myös oma tarinasi!

 1. ”Olimme matkalla tyttäreni jalkapallopeliin, kun poikani kysyi, miten lapsia tehdään. Kerroin hänelle spermasta ja munasolusta ja niin edelleen. Pääsimme jalkapallopeliin ja istumme muiden vanhempien seassa, kun poika möläyttää ”Isä, onko spermasi vielä sisälläni?””
 2. ”Kerroin tyttärelleni, että menemme vessaan, ja hän kysyi, täytyykö minun paskoa, kovaan ääneen. Hah, se oli noloa.”
 3. ”Muistaakseni tyttäreni oli viisi, kun hän sanoi ”Äidillä on karvainen pimppi” kiitospäivän aterialla anoppilassa.”
 4. ”Kaverini lapsi julisti ravintolassa: ”Jos juot Cokista, alat vuotaa verta peniksestäsi.””
 5. ”Kolmevuotias tyttäreni katsoi suoraan tuntemattomaan mieheen Target-kaupassa ja sanoi ”minulla on vagina!””
 6. ”Olimme ostoskeskuksessa ja rouva kumartui edessämme , hän sanoi: ”Oho, anteeksi, en tarkoittanut, että te kaikki näette pikkuhousuni!” Tyttäreni sanoi… ”Se on okei, äitini ei käytä niitä!” Jep, hän sanoi niin!””
 7. ”Tämä tapahtui kaverilleni… ”Katso, äiti, tuolla poliisilla on samanlaiset käsiraudat kuin sinulla makuuhuoneessasi!””
 8. ”Selitimme vanhemmalle tyttärellemme, että äidillä on vatsassaan vauva, ja että isi laittoi sen sinne. No, tyttö haluaa aina olla kuten äitinsä, joten hän alkoi kuljeksia ympäriinsä kertoen ihmisille, että hänen vatsassaan on vauva, ja isi pani sen sinne. Voitte kuvitella, millaisia katseita sain.”
 9. ”Kaverini poika, viisivuotias, osoitti peittävää huivia käyttäviä musliminaisia ostoskeskuksessa ja huusi: ”Äiti, ninja!””
 10. ”Tyttäreni kysyi kerran tummaihoiselta mieheltä, onko hänet tehty suklaasta. Olin uskomattoman häpeissäni. Miehestä se oli hulvatonta.”
 11. ”Tyttäreni sanoi näytelmässä, jossa hänen siskonsa esitti roolia: ”Ne laulavat laulua v*ttu siasta!” Lapset muistavat, mitä vanhemmat puhuvat!”
 12. ”Kolmevuotias tytär Madeleine sanoi kovaan ääneen yleisessä vessassa: ”Äiti, miksi sinulla on parta takapuolessasi?””
 13. ”Kun odotin toista lastamme, kerroimme tuolloin kolmivuotiaalle esikoisellemme,  että äidin maha on niin iso, koska siellä on vauva. Ravintolassa pari päivää myöhemmin isokokoinen nainen kävelee pöytämme ohi. Tytär huutaa: ”Katso, äiti! Tuolla naisella on vauva pyllyssään!””
 14. ”Nelivuotias poikani koki tarvetta varoittaa ”vanhoja” ihmisiä siitä, että he kuolevat… Hän sanoi rouvalle ruokakaupassa: ”Vanhat ihmiset kuolevat… Ja sinä et näytä kovin hyvinvoivalta!””
 15. ”Nelivuotias poikani, kovaan ääneen minulle tupaten täydessä kahvilassa: ”Äiti, ole hyvä, ota vaginasi pois naamaltani!”

Mitä sinun lapsesi möläytti? Kerro oma tarinasi:Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.