Äiti lähetti lapset kouluun värikyniksi pukeutuneina – paha töppäys johti kiusalliseen tilanteeseen: "Minun piti lahjoa heidät antamaan minulle anteeksi"

Äitityypit, jotka tapaat jokaisessa leikkipuistossa – kuka itse olet? 0:54
Näitä äitejä tapaa jokaisessa leikkipuistossa. Kuka itse olet?

Siasruskaksikko sai kärsiä äitinsä hajamielisyyden seuraukset, kun tämä lähetti heidät värikyniksi pukeutuneina kouluun.

Englantilaisäiti Leanne-Nicole Evans oli merkannut kalenteriinsa päivän, jolloin hänen lastensa koulussa olisi "pukeudu värikynäksi" -päivä. Puuhakas äiti valmisteli huolellisesti lastensa asut: 8-vuotiaalle Charlielle sinisen asun ja vaaleanpunaisen 5-vuotiaalle Chloelle.

Lapset pukeutuivat kartionmuotoisiin hattuihin, kaulastaan roikkuviin värillisiin kartonkeihin ja heidän kasvonsakin väritettiin asiaan kuuluvilla väreillä, kertovat The Sun ja Mirror.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tein heidän asunsa sunnuntai-iltana ja puin heidät koulua varten maanantaiaamuna. Äitini vei heidät kouluun puolestani, Leanne-Nicole kertaa Mirrorille.

Eräs asia oli kuitenkin mennyt valmisteluissa ohi äidiltä.

"Täysin väärä päivä ja kuukausi"

Pian sen jälkeen, kun lapset oli jätetty opinahjoonsa, äiti sai puhelun, joka paljasti, minkä virheen hän oli tehnyt.

– Sain puhelun äidiltäni, joka sanoi, ettei kukaan muu ollut pukeutunut.

Niinpä Leanne-Nicole tarkisti koulun nettisivut ja hänelle selvisi, kuinka pahasti hän oli mokannut. Hänen kalenteriinsa merkitsemä päivä oli nimittäin täysin tuulesta temmattu. 

– Se oli täysin väärä päivä ja kuukausi.

"Minun piti lahjoa heidät"

Koulun henkilökunta tuli kuitenkin hätiin: lasten naamat pyyhittiin ja heille annettiin varavaatteet päiväksi. On kuitenkin selvää, että lapset eivät olleet tyytyväisiä.

– Lapseni tulivat kotiin ja raivosivat minulle sanoen, että minulla oli väärä päivämäärä ja he näyttivät täysiltä typeryksiltä. Minun piti lahjoa heidät antamaan minulle anteeksi. Annoin heille karkkeja ja reissun, mihin tahansa he halusivatkaan mennä viikonloppuna, äiti tunnustaa.

Äiti tunnusti mokansa myös Facebookissa.

– Lapsiparkani, äiti naureskeli.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet:  The SunMirror.

Lue myös:

    Uusimmat