Jenny haastoi etsimään asuntoilmoituksesta kylpyammeen – "karussa kunnossa" olevasta kodista tuli suoranainen ilmiö: "Tämä tulee vainoamaan uniani ikuisesti"

Kentuckyssa sijaitseva talo muodostui somehaasteeksi, kun useat innostuneet yrittivät löytää mahdottomasta huoneiden labyrintistä kylpyammetta. – Löysin sen, mutta rehellisesti en osaa selittää, mistä se löytyi, eräs onnekas kuvailee hämmentävää kokemustaan.

Kentuckyssa myytävänä oleva talo keräsi katseita erikoisesta syystä, kun kaikkia kehotettiin tutustumaan asuntoon 3D-kiertokäynnin avulla ja etsimään sieltä kylpyamme. Tehtävä osoittautui lähes mahdottomaksi, kertoo Fox News.

– Tämä uniikki koti on juuri sitä, mitä etsit. Kaksi keittiötä, yksityinen elintila ja paljon muita yllätyksiä. Tämä täytyy nähdä. Kuvat eivät kerro koko totuutta, asuntoilmoitus lupaa.

Ilmoituksella on yli miljoona katselukertaa.

Kyseinen asunto. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Tee 3D-kierros ja yritä löytää kylpyamme"

Asuntoilmoitus lähti pian leviämään, kun talon "yllätykset" vetivät somekansan puoleensa.

– Löysin tämän Facebook-ryhmästä: julkaisija sanoi "tee 3D-kierros ja yritä löytää kylpyamme". Nauttikaa? Linkin jakanut Jenny Jaffe toteaa Twitterissä.

Asunnossa on kolme makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta sekä esimerkiksi viisi komeroa ja toimisto. Huoneiden ja tilan sijaan huomio kuitenkin kiinnittyi erikoisuuksiin, joita asumus piti sisällään.

– Onko tämä halloween-pila? Jenny ihmetteli.

"Onko tässä paikassa oikeasti amme?"

Pian monet kiiruhtivat Jennyn innostamina tutustumaan taloon. Ammetta ei tuntunut löytyvän, mutta asunnossa oli useita outoja yksityiskohtia: vessassa oli kaksi pönttöä vierekkäin, kuvissa näkyy kissa, valtava määrä tavaraa ja laatikoita. Moni tunnusti eksyneensä taloon, joka vaikutti uskomattoman sokkeloiselta.

Moni intoutui jakamaan kuvia talosta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lara löysi laatikoita. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

César havaitsi hyllyllä lutikka- ja kirppumyrkkyä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Onko tässä paikassa oikeasti amme? Chris Neumann ihmettelee.

– Katselin, kunnes aloin kärsiä liikaa matkapahoinvoinnista voidakseni jatkaa, enkä koskaan löytänyt ammetta. En nähnyt kissaakaan, Jenna sanoo.

– Minä eksyin kellariin, menin paniikkiin ja minun piti sulkea sivu. En koskaan löytänyt ammetta, Josh North sanoo.

– Tein sen virheen, että menin alakertaan mahdottoman monta kertaa ja käytin 45 minuuttia hukassa paikassa, jonka oletan näyttävän jokaisen Amazon-nettikaupan jälleenmyyjän varastolta. Onko täällä jossain makuuhuoneita? Tämä koti tulee vainoamaan uniani ikuisesti, Lara WIllard sanoo.

Jules kertoo käyttäneensä kaksi tuntia piirtääkseen pohjapiirroksen. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Missä se on? Kertokaa joku? Tämä syö minua elävältä. Miksi tuolla on täysi varastohuone, uloskäyntikyltti, naisten- ja miestenhuone, mutta myös sänkyjä ja kulhollinen banaaneja? Mitä tapahtuu? nimimerkki quarantina fey kirjoitti.

"Tuo on kirotuin amme, jonka olen koskaan nähnyt"

Osa ihmisistä kertoi löytäneensä lopulta kylpyammeen. Ilmeisesti löydös ei kuitenkaan ilahduttanut.

Sara jakoi kuvan ammeesta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä

– Löysin sen, mutta rehellisesti en osaa selittää, mistä se löytyi. Se on syvällä DVD-labyrintissa, nimimerkki VoterPuffin tunnustaa.

– Tuo on kirotuin amme, jonka olen koskaan nähnyt, mitä hittoa, nimimerkki Piemaster Ally päivittelee.

– Löysin sen. Ei ilmastointia? Ei ikkunaa? Ei ihme, että koko rakennus on täynnä lämpöpattereita. Miksi hitossa ostaisin talon, kun ainoa tapa desinfioida se on räjäyttää se avaruudesta ammutulla ydinasella? Georg Klein ihmettelee.

 YouTubessa julkaistiin jopa opas ammeen etsimiseen.

WC herätti kysymyksiä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Näin asunnon omistaja kommentoi

Talon omistaja Troy Curtis kertoi Foxille, että päätti aluksi jättää 3D-kierroksen julki, vaikka talosta muodostui pienoinen somejulkkis. Hän toivoi, että talon julkisuus toisi asiakkaita hänen firmaansa. Nyt 3D-kierros on kuitenkin poistunut ilmoituksesta.

Troy myöntää, että on koronapandemian aikana tehnyt 14 tunnin työpäiviä, minkä ansiosta talo on hieman karussa kunnossa.

Lue myös:

    Uusimmat