Koulutanssit peruttiin – 7-vuotias poika järjesti hoitajalleen ihanan yllätyksen: "Se oli todella söpöä"

Ensihoitaja-äiti palasi kotiin kuuden viikon jälkeen – liikuttava kohtaaminen 2:07
Kotiin palaava ensihoitaja Leilani Williams-LeMonier  päätti yllättää lapsensa toden teolla kuuden viikon poissaolon jälkeen. Koskettava kohtaaminen äidin kanssa tallentui videolle! 

7-vuotias Curtis järjesti hoitajalleen tanssiaiset, koska nuori nainen ei koronaviruksen vuoksi päässyt oikeisiin prom-tansseihinsa.

Kun lastenhoitaja jäi ilman tanssiaisia, Curtis Rogers päätti auttaa. 7-vuotias poika järjesti hoitajalleen Rachel Chapmanille ikimuistoiset prom-tanssit, kertoo Fox News.

Kuvaili hoitajaansa "parhaaksi ihmiseksi"

Rachelin koulutanssit jouduttiin koronaviruksen vuoksi perumaan, minkä vuoksi hän oli surumielinen. Curtis päätti piristää nuorta naista kutsumalla tämän "tanssiaisiin" kanssaan. Kaksikko ei ollut tavannut kuukausiin virustilanteen vuoksi.

– Järjestin sen, koska Rachel varmaan halusi tavata minut tosi paljon. Hän on myös yksi parhaita ihmisiä, joka tunnen, poika kommentoi ABC 11:lle.

"Minua vähän harmitti panna mekko ylleni..."

Juhlallisuudet järjestettiin pojan kodin takapihalla.

– Minua vähän harmitti panna mekko ylleni, koska olin surullinen, kun en saisi käyttää mekkoa prom-tanssiaisissani, Rachel tunnustaa.

"Tanssit" Curtisin kanssa kuitenkin piristivät hänen mieltään. Tarjolla oli kuohujuomaa turvallisen etäisyyden päästä. Taustalla soivat Rachelin suosikkikappaleet. Turvaetäisyydestä huolehti uima-altaan kellukepötkö, jota kaksikko piti välissään.

– Se oli todella hauskaa, olen iloinen, että hän teki sen. Ensin Curtis odotti minua ulkona kellukepötkn kanssa, kun saavuin paikalle, ja johdatti minut takapihalle. Hänellä oli suosikkiruokiani ja kaikkea. Näin, että hän oli ajatellut tätä kaikkea paljon, Rachel kehuu.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Se oli todella söpöä"

Rachelin äiti Becky ihastui ajattelevaisen lapsen eleeseen ja jakoi kuvat pihatansseista Twitterissä. Niistä tulikin pian supersuosittuja; kymmenet tuhannet ihmiset saapuivat ihastelemaan Curtisin toimintaa. 

Curtisin äiti Elissa kertoo, ettei poika jättänyt yhtäkään yksityiskohtaa huomiotta.

– Hän oli hyvin innoissaan ja halusi varmistaa, että kaikki on juuri oikein, panna puvun päälle ja valita rusetin, joka sopii tytön mekkoon. Se oli todella söpöä, Elissa kuvailee.

Elissan mukaan Rachel on "paras lapsenvahti ikinä".

Lue myös:

    Uusimmat