Äiti kadotti kuolleen poikansa takin ostosreissulla – kirjoitti epätoivoisen anomuksen: "En kestä ajatusta siitä, että joku muu käyttäisi tätä takkia"

Koskettava jälleennäkeminen! Dutchess-koira ehti olla kateissa 12 vuotta, kunnes omistaja sai odottamattoman puhelun 0:49
Koskettava jälleennäkeminen! Dutchess-koira ehti olla kateissa 12 vuotta, kunnes omistaja sai odottamattoman puhelun

Sharon kadotti ostosressulla takin, joka kuului hänen kuolleelle pojalleen.

Sharon Marie Jones oli ostosreissulla perheensä kanssa, kun hän hukkasi poikansa takin. Pieneltä vaikuttava lipsahdus oli kuitenkin Sharonille kipeä paikka: takin oli aiemmin omistanut hänen kuollut poikansa, kertoo Mirror.

Sharonin poika Ned menehtyi autokolarissa viisivuotiaana. Nedin kuoleman jälkeen pojan veli Cai, 5, oli käyttänyt tämän sinistä takkia.

Takin sisällä on sekä Nedin että hänen vanhemman veljensä, takin ennen Nediä omistaneen Tomin, 12, nimi.

Perhe palasi etsimään vain minuutteja myöhemmin, mutta turhaan

Takki katosi Marks & Spencer -vaatekauppaan. Perhe palasi etsimään vaatetta jo viiden minuutin kuluttua huomattuaan, että se on kadonnut, mutta takkia ei löytynyt.

Epätoivoinen Sharon kertoi menetyksestään Twitterissä toivoen, että takki voitaisiin vielä saada takaisin.

– En kestä ajatusta siitä, että joku muu käyttäisi tätä takkia, Sharon kirjoitti.

– Cai rakastaa takkia, koska siinä on Nedin nimi. Hän oli vain puolitoistavuotias, kun Ned kuoli. Ned rakasti takkia, koska sen sisällä oli Tomin nimi. Se on minulle niin paljon enemmän kuin pelkkä takki.

Sharon kertoi takin tarinan Twitterissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Takki löytyi

Sharonin koskettava viesti sai heti satoja reaktioita. Naiselle satoi tukea, josta hän onkin kiitollinen.

Lopulta myös parhain mahdollinen tapahtui: takki löytyi. Sharon sai vihjeen, että pukine oli palautettu kahvilan kassalle.

– On varmasti vaikeaa ymmärtää täysin, mitä minulle merkitsee saada takki takaisin, ja meille on silti osoitettu kiltteyttä ja myötätuntoa. Nuorimmaiseni pisti takin iloisesti ylleen kouluun tänään.

"Reaktio tarinaani on saanut minut nöyrtymään"

Sharonin mukaan takin pukeminen ylle on Caille tapa "saada halaus" isoveljeltään. Nainen kiitti seuraajiaan myös Twitterissä.

– Reaktio tarinaani on saanut minut nöyrtymään. Niin monet ovat osoittaneet kiltteyttä, empatiaa ja myötätuntoa – ihmiset, jotka eivät koskaan ole tavanneet minua tai perhettäni. Pimeinä aikoina tulen muistamaan tämän, ja muistan, miten otitte perheeni sydämiinne.

Kyseinen takki ja Cai. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kauppaketjukin iloitsi

Myös kauppaketju Marks & Spencer tarjoutui Twitterissä etsimään takkia. He olivat vaatekappaleen palautumisesta iloisia.

– Poika näyttää niin tyytyväiseltä saatuaan takin takaisin. Tämä on upea uutinen, asiakaspalvelija kirjoitti ja toivotti perheen tervetulleeksi kauppaan uudelleen.

Lue myös:

    Uusimmat