Mainos

Äiti julkaisi rankan kuvan syöpäsairaasta pojastaan: "Aion jatkaa taistelua silloinkin, kun hän ei siihen pysty"

Äiti julkaisi kuvan syöpäsairaasta pojastaan osoittaakseen tukensa kaikille niille, jotka ovat joutuneet kokemaan tämän taudin kamaluuden. 

Jessica Medinger kertoo julkaisseensa kuvan tietäen, että joidenkin mielestä se voi olla sopimatonta, mutta hänen mukaansa elämä ei aina ole poliittisesti korrektia tai kaunista – se on todellista. 

"Hän on hymyni ja kyyneleeni"

Äiti kertoo, että poika, 10-vuotias Drake, ei aina pysty kontrolloimaan vessakäyntejään. Hän on pelkkää luuta ja nahkaa, koska ei saa päivän aikana nieltyä muuta kuin lasillisen vettä. 

– Tämä on sitä, että annat poikasi nukkua yöt kanssasi, koska hän pelkää jotain tapahtuvan, jos hän on yksin. Ja se 'jotain' on kuolema, äiti kertoo Facebookin Love What Matters -sivuston jakamassa päivityksessä, josta on tykätty ja jota on jaettu ja kommentoitu jo kymmeniä tuhansia kertoja. 

Äiti kertoo käyneensä monia yöllisiä keskusteluja kymmenenvuotiaan poikansa kanssa kuolemasta ja siitä, tapaako hän isänsä taivaassa.  

– Tämä on sitä, että hän on liian heikko päästäkseen ylös sängystä ja kävelläkseen, ja häntä tarvitsee kuljettaa pyörätuolilla. Tämä on sitä, että hän nukahtaa uupumuksesta, kun hänelle puhutaan. Tämä on sitä, että hän yökkii aina antaessani lääkitystä, koska hänen vatsansa on tyhjä lukuun ottamatta lusikallista jogurttia, jonka annan hänelle lääkkeiden kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Poika ei halua, että häntä kosketaan, sillä jo pelkkä kosketus sattuu häneen liikaa. Kivun sijaan hän pelkää kuitenkin eniten sitä, ettei ehdi nähdä 11. syntymäpäiväänsä.

– Tässä olen minä ja hän, kertomassa hänelle, että aion jatkaa taistelua silloinkin, kun hän ei siihen pysty. Tämä on hänen ja minun, meidän maailmamme.

Äiti kertoo, että hänen poikansa on ollut hänen koko maailmansa siitä hetkestä lähtien, kun hän sai tietää olevansa raskaana.

– Hän on ollut minun syyni elää. Hän on minun hymyni, armaani, sydämenlyöntini. Hän on myös kyyneleeni, särkynyt sydämeni, minun otsaryppyni. Hän on elämäni.

Perheelle kerätään rahaa YouCaring-sivustolla.

Lähteet: Facebook, News.com.au

***

6:08


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.