Mainos

Murtuneen äidin koskettava kirjoitus 6-vuotiaasta pojastaan: ”Ensimmäistä kertaa ikinä olin peloissani”

Äiti haluaa poikansa olevan juuri sellainen kuin on. Hän toivoo, että muutkin hyväksyisivät sen.

Devon Berryannin Facebook-päivitys on lähtenyt leviämään hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa – eikä syyttä. Äidin liikuttava kirjoitus koskee hänen poikaansa. Poikaa, joka pitää kynsilakasta. Berryann jakoi pysäyttävän tekstin ohella suloisen kuvan 6-vuotiaasta lapsestaan.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin Berryann kirjoitti pojastaan:

"Kuusivuotias poikani tykkää käyttää kynsilakkaa. Hän tykkää pukeutua tyttöjen vaatteisiin ja tutuihin. Hän kertoo minulle pojista, joista pitää koulussaan. Hän sanoo menevänsä heidän kanssaan naimisiin ja adoptoivansa lapsia. Ehkä hän kasvaa siitä yli. Ehkä ei. Rakastan häntä ja hyväksyn hänet sellaisena kuin hän on. Ajattelin aina, että sillä tavalla suojelisin häntä satuttavilta sanoilta ja kiusaajilta, enkä huolehtinut asiasta.

Muutama päivä sitten hän tuli kotiin ja kertoi minulle taas, että lapset koulussa kiusaavat häntä hänen kynsilakastaan, ja ensimmäistä kertaa ikinä harkitsin sitä, että houkuttelisin hänet ottamaan lakan pois. Piilottelemaan sitä puolta itsestään. Koska ensimmäistä kertaa ikinä olin peloissani siitä, että hänet ammuttaisiin jonain iltana, kun hän olisi pitämässä hauskaa ystäviensä kanssa. Siinä hetkessä olin niin kauhuissani, että pohdin, olisiko parempi, jos lopettaisin hänen rauhoittelunsa. Sitten muistin kaikki ne syyt, joiden vuoksi annan hänen olla se, kuka hän haluaa olla. Koska se tekee hänet onnelliseksi. Koska mikään ei satuta enempää kuin oman lapsen näkeminen todella surullisena. Koska se, että teeskentelee olevansa jotain muuta kuin on vain muita miellyttääkseen, johtaa vain itseinhoon. Masennukseen ja itsemurhaan. Ja sekin pelotti minua. Miksi minun pitää pelätä hänen puolestaan sen vuoksi, mistä hän tykkää ja kenestä hän välittää? Emmekö me ole jo kaiken tämän yläpuolella?

Haluan tämän maailman muuttuvan. Olevan parempi hänelle. Ansaitsevan hänet. Koska hän on mahtava, ihmeellinen ihminen. Hän haluaa olla presidentti. Hän ajattelee olevansa ninja. Hän kuuntelee, kun hänelle selittää asioita, ja muistaa ne aina. Hän huomaa, kun olet surullinen ja yrittää piristää. Hänessä on valo, jota ei saa sammumaan, niin kovasti kuin jotkut ovat yrittäneetkin.

Niin peloissani kuin olenkin, tiedän, että tämä maailma ei tule muuttumaan, jos pelko kasvaa. Sitä on jo ihan tarpeeksi. Tarvitaan enemmän rakkautta ja hyväksyntää.

Niinpä menimme eilen ulos ja ostimme lisää kynsilakkaa ja tänään puimme yllemme tutut. Joten maailma, tässä hän on. Katsokaa, kuinka ihmeellinen poikani onkaan. Osoittakaa hänelle rakkautta. Osoittakaa hänelle hyväksyntää. Auttakaa meitä muuttamaan maailma sellaiseksi, joka ansaitsee hänet."

Koskettavaa kirjoitusta on jaettu jo yli 12 000 kertaa ja se on kerännyt alleen kymmeniä kommentteja liikuttuneilta ihmisiltä.

Video: Lapset kertovat, mihin äitiä tarvitaan.

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.