Mainos

Äiti julkaisi kuvan kuolevasta pojastaan varoittaakseen muita: "Hän teki virheen, joka maksoi hänen henkensä"

Äiti muistuttaa, että kohtalokas virhe voi sattua aivan kaikille riippumatta siitä, kuka olet tai missä asut. 

Calgarylainen äiti Sherri Kent julkaisi viime viikolla Facebookissa sydäntäsärkevän kuvan, joka on koskettanut jo kymmeniä tuhansia ihmisiä. Äiti toivoo, että voisi kuvan avulla varoittaa mahdollisimman monia ihmisiä vaarasta, joka maksoi hänen poikansa hengen.

– Haluan kaikkien tietävän, että poikani Michael otti yliannostuksen fentanyylia. Poikani ei ollut addikti, hän teki vain virheen, joka maksoi hänen henkensä, äiti kertoo.

– Menetin poikani kammottavan tragedian seurauksena, ja haluan kaikkien vanhempien tietävän, että sama voi tapahtua kenelle tahansa, Kent selittää.

Paljon huomiota saaneessa kuvassa Kent makaa sairaalasängyssä epätoivoisena tajuttoman poikansa Michaelin vieressä. Michael kuoli marraskuun 21. päivä 22-vuotiaana.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– He tekivät minulle tilaa sängylle, jotta pystyin makaamaan poikani vieressä ja puhumaan hänelle. Tuona hetkenä kerroin olevani edelleen ylpeä hänestä, äiti kertoo.

Perhe joutui raskaan päätöksen eteen

Sisarensa luona asunut Michael oli äidin kertomuksen mukaan mennyt tapaamaan huumekauppiasta sisarensa ollessa päiväunilla. Kaksikko oli käyttänyt huumeita kaupan takahuoneessa, kun yhtäkkiä jokin oli mennyt pahasti pieleen ja Michael oli menettänyt tajuntansa.

Michaelin seurassa ollut mies oli pelästynyt ja palannut nuorukaisen luo vasta parinkymmenen minuutin kuluttua, mutta silloin oli jo liian myöhäistä. Heti sairaalaan päästyään Michael kiinnitettiin elintoimintoja ylläpitävään koneeseen. Viikon päästä koneet päätettiin sammuttaa.

– Se oli yksi elämäni vaikeimmista päätöksistä. Uskokaa minua, se oli elämäni hirvein päivä, Kent kertoo.

Lääkäreiden mukaan kuolema johtui fentanyylin yliannostuksesta. Kentin mukaan hänen poikansa oli ystävällinen ja luotettava ihminen, jonka yhdellä virheellä oli kohtalokkaat seuraukset. 

Lapsen menetys on aina kova paikka, olipa lapsi sitten minkä ikäinen tahansa. 

6:35

Lähde: CBA

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.