Äiti joutui ongelmiin noustuaan lapsensa kiusaajaa vastaan: "Rehtorin olisi pitänyt tehdä työnsä, niin en olisi joutunut tuohon tilanteeseen"

7:29

Amerikkalainen Tammy Aikins joutui myrskyn silmään kohdattuaan lapsensa kiusaajan omin päin.

Jos omaa lasta kiusataan, mitä voi tehdä ja miten toimia? Katso video!

Amerikkalaisen Tammy Aikinsin lapsia kiusataan koulussa. Aikins joutui myrskyn silmään otettuaan asian omiin käsiinsä ja kohdattuaan kiusaajan omin päin.

Kaikki alkoi, kun Aikinsin poika Carson, 5, itki tullessaan koulubussilla kotiin toisena koulupäivänään. Aikins pyysi kuljettajalta lupaa astua bussiin ja omien sanojensa mukaan myös sai sen. Hän myöntää, ettei harkinnut tilannetta.

– Äiti minussa hyppäsi esiin, Aikins kuvasi ABC-uutisille.

"Tiedät kyllä, mitä teit"

Carsonia oli nimitelty ja kiusattu myös fyysisesti koulussa; Aikinsin toistakin poikaa, Tyleria, oli kiusattu jo aiemmin.

Aikins kysyi, kuka lapsista oli kiusannut hänen poikaansa; sitten hän huusi lapselle bussin takaosaan.

– Sinä, katso minua. Olen hänen äitinsä. En anna sinun kiusata viisivuotiasta poikaani. Tiedät kyllä, mitä teit, Aikins kuvaa sanojaan.

"Rehtorin olisi pitänyt tehdä työnsä"

Samana päivänä Aikins ilmoitti lapsensa kohtelusta rehtorille. Aikinsin mukaan mitään ei tehty.

– Rehtorin olisi pitänyt tehdä työnsä, niin en olisi joutunut tuohon tilanteeseen. Mutta he pettivät lapseni useita kertoja, joten minun täytyi tehdä lapsilleni selväksi, että tuen heitä aina, Aikins sanoo.

Luvattomasta nousemisesta koulubussiin voitaisiin nostaa syyte

Bussitapauksesta tuli seuraamuksia Aikinsille. Hän ei saa mennä Tyler-poikansa luokkaan, koulun retkille eikä olla osallisena koulun toiminnassa. Se, miksi kielto koskee Tyleria eikä Carsonia, ei selvinnyt. Valituksen Aikinsista teki bussissa ollut Tylerin luokkatoverin vanhempi, jolla on Aikinsin sanojen mukaan oikeusjuttu meneillään häntä vastaan.

Luvattomasta nousemisesta koulubussiin voitaisiin Pennsylvaniassa nostaa syyte. Aikins kertoo saaneensa luvan astua bussiin, mutta koulun mukaan koulubussin valvontanauhalta ei käy ilmi, että Aikins olisi pyytänyt lupaa tai saanut sitä.

Tapauksen jälkeen jopa poliisi kävi Aikinsin kotona. Häntä ei kuitenkaan ole toistaiseksi syytetty mistään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja