Äiti jätti taaperonsa vahtimatta vartiksi mennäkseen suihkuun – palatessa odotti karmea näky: "Anna sen olla suklaakastiketta"

Kahden lapsen äiti jätti taaperonsa vartiksi yksin. Sillä aikaa asunnon seinät ja lattiat olivat saaneet uuden ruskean sävyn.

Pienten lasten vanhempien saattaa olla hankala löytää omaa aikaa kaiken kiireen ja hulinan keskellä. Jopa suihkussa käyminen voi olla yksin lasten perään katsoville mahdotonta. Pahimmillaan vastassa voi odottaa järisyttävä kaaos.

Australian Sydneyssa asuva äiti Laura Mazza päätti käydä suihkussa ja meikata tunteakseen itsensä taas ihmiseksi. Hän jätti kaksi taaperoikäistä lastaan yksin ajatellen, että he varmasti pärjäisivät ilman valvontaa muutaman minuutin ajan. Toisin kuitenkin kävi.

"Anna sen olla suklaakastiketta"

Kun Laura palasi vartin päästä kylpyhuoneesta, hän kuuli molempien lasten kikattavan kauempana. Äiti oli haistavinaan kakan.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Haju muuttui voimakkaammaksi ja voimakkaammaksi, kun kävelin käytävää pitkin, ja huomasin pieniä ohuita vaaleanruskeita viiruja seinillä, lattioilla… kaikkialla… ja kun kävelin pidemmälle, viirut muuttuivat suuremmiksi ja tummemmiksi, Laura kirjoittaa Facebookissa.

Ensin äiti ajatteli sen olevan itseruskettavaa tai tummaa meikkivoidetta. Ajatukset kuitenkin muuttuivat, kun hän näki kaksi lastaan kumartuneena jonkin ylle ja levittäen ruskeaa iholleen nuollen käsiään ja nauraen.

– Jeesus, ole kiltti ja anna sen olla suklaakastiketta, Laura toteaa.

"Kakkaa oli levitelty kaikkialle"

Äidin pahin painajainen kävi kuitenkin toteen. Tytär oli ottanut vaippansa pois ja koristellut talon kakalla, ja näytti tyytyväiseltä aikaansaannokseensa. Leikkiin oli ryhtynyt myös veli.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Ja minua oli odottamassa vaippa tuolla kuoleman varjojen laaksossa. Eikä mikä tahansa vaippa… Vaippa täynnä painajaisiani, maissia ja mustikoita. Se oli täynnä maanvyöryittäin p*skaa, Laura kuvailee karmivaa näkyä.

– Taaperon vatsassa sulamattomia hedelmiä. Sellaisen, joka ei elä vain maidolla, vaan joka syö aikuisten juttuja. Se oli kuin aikuisten kakkaa. Aikuisten kakkaa oli levitelty kaikkialle. Kakkaa oli hierottu toiseen ja toisen suuhun.

Äiti kuvailee, että 50 suuhun oksentamisen, valkaisuaineen lotraamisen ja manaamisen jälkeen talo alkoi näyttää taas entiseltään. Ajoitus tapahtumalle oli sinällään myös varsin huono, sillä perhe oli juuri myymässä kotiaan.

Monet vanhemmat ovat kommentoineet tilannetta ymmärtävästi ja kertoneet vastaavista tapauksista.

Lähteet: MirrorNZHerald, Facebook

***

7:24

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja