Onko tämä edes mahdollista? Äiti avautui hämmentävästä hetkestä – tämän takia vauvan vaippaa ei kannata vaihtaa alasti

Australialainen äitibloggaaja Constance Hall jakoi Instagram-tilillään tragikoomisen kertomuksen, jossa sanoo vauvansa kakkaa päätyneen varsin yllättävään paikkaan. Hulvattomasta päivityksestä kertoo muuan muassa Kidspot.

VIDEO: Näin vaihdat vaipan ilman sotkua.

Sinä yönä viiden lapsen äiti Constance Hall ei nukkunut. Pieni Raja-vauva oli kipeänä ja kertoi siitä äidilleen itkien ja huutaen.

– Raja heräsi kirjaimellisesti 20 minuutin välein itkemään tissin perään, mutta koska hän ei voinut imeä sitä tukkoisen nenänsä vuoksi, hän jatkoi itkemistä itkemisen perään, Constance kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Eikä siinä vielä kaikki. Constance haistoi nenässään kakan hajun. Vaipanvaihtohommat odottivat.

Keskivartalon kiristyminen ennusti yllätystä

Jos linkki ei näy, voit avata sen tästä.

Tällä kertaa vaipanvaihto ei sujunut kuitenkaan odotetulla rutiinilla.

– Nostin yhdellä kädellä Rajan jalkoja ja pyyhin liinalla hänen takapuolensa. Samaan aikaan huomasin hänen keskivartalonsa epäilyttävää kiristymistä, jonka saatoin ainoastaan yhdistää työntämiseen, Constance kertoo.

Ja työntöhän se oli. Raja pusersi itsestään keltaista kakkaa suoraan äitinsä syliin.

– Ja tässä on jutun juju… Nukun alasti ja puhdistin häntä risti-istunnassa. Hänen kakkansa roiskui rinnoilleni, vatsalleni, hävylleni ja kyllä, myös sisälleni.

Ei lupaava alku päivälle 

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Constance tunsi, miten vauvan kakka läiskyi hänen sisällään. Hän ryntäsi suihkuun pesemään itsensä perusteellisesti.

– Tämä tapahtui ennen aamuseitsemää. En voi kuvitella, mitä muita outoja tapahtumia tämä unettoman yön jälkeisellä päivällä on minulle tarjotakseen, Constance kirjoittaa.

– Tällä hetkellä minä ja mätänevä vaginani piilottelemme kaksosten huoneessa, kunnes mieheni on vienyt kaikki lapset kouluun ja voin mennä töihin nukkumaan työpöytäni eteen.

Aiemmin Constance Hall on avautunut muun muassa siitä, etteivät miehet osallistu kotitöihin sekä vanhempien välisestä seksistä.

Lue myös:

    Uusimmat