Mainos

”En tajunnut, kuinka paljon hän oli kakannut” – taaperon äiti avautuu hirvittävästä vessareissustaan

Taaperon kanssa kaupungilla liikkuminen voi olla haastavaa, mutta vielä haastavamman tilanteesta tekee se, jos lapsi on parhaillaan opettelemassa irti vaipoista.

Lähes jokaisella pienen lapsen äidillä on kokemusta tilanteesta, jossa lapsi on juuri kakannut, eikä vaihtovaatteita ole tietenkään tullut mukaan. Tämä oli juuri se tilanne, josta kaksivuotiaan Mila-tytön äiti Louise Isaac löysi itsestä.

Kaupungilla lapsensa kanssa olleen äidin lähes sydän pysähtyä tytön lausuttua kolme pientä, mutta niin sydäntä riipivää sanaa: ”Minun täytyy kakata”. Tämä on tarinassa se kohta, jossa asiat alkavat kirjaimellisesti mennä sotkuisiksi.

"Ei voi olla kovin mukavaa saada kakkaa vessakoppiisi"

Ymmärrettyään, että hän oli jättänyt juuri näitä varten tilanteita pakatun laukun autoon, äiti hakeutui tyttärensä kanssa kauppakeskuksen lähimpään vessaan. Lastenhoitoon tarkoitettua vessaa ei kuitenkaan ollut tarjolla, joten äiti päätyi ahtautumaan lapsensa kanssa pieneen vessakoppiin.

– Vedin hänen farkkunsa alas. Yritin vetää niitä alas todella varovasti, mutta en ymmärtänyt, kuinka paljon hän oli kakannut, pottakoulutusta paraikaa lapsensa kanssa käynyt äiti kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vaikka äiti yritti vetää tyttärensä housuja alas kuinka varovasti tahansa, kakkaa putosi tytön housuista lattialle. Tilannetta pahensi entisestään se, että tyttö nojasi selkä vessakopin seinää vasten, jonka seurauksena ulostetta päätyi myös viereisen vessakopin lattialle.

Isaac jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa pyytääkseen anteeksi viereisessä vessakopissa olleelta tuntemattomalta henkilöltä, joka joutui todistamaan tätä kammottavaa tilannetta.

– Ei voi olla kovin mukavaa saada kakkaa vessakoppiisi, Isaac toteaa.

Äidin päivitys lähti leviämään nopeasti, ja Isaacin innoittamana monet muutkin vanhemmat ovat päätyneet jakamaan omia kammottavia kokemuksiaan epäonnistuneista vessareissuista. Isaac kertoo olevansa huojentunut tiedosta, että muillekin on sattunut yhtä pahoja, jopa pahempia vessareissuja. 

Lähde: Kidspot

***

2:14

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.