Äiti järkyttyi: Tuntematon mies piileskeli ullakolla – käytti hyväkseen teinitytön huonetta

Koulujen seksivalistukseen potkua 10:20
Videolla keskustellaan siitä, kenellä on vastuu nuorten seksuaalikasvatuksesta.

Yhdysvaltalainen äiti järkyttyi tajutessaan, että hänen ullakollaan oli asunut salaa nuori mies, kertoo muiden muassa yhdysvaltalainen NTD News -uutissivusto. Äidin 14-vuotiaan tyttären ja miehen suhde on epäselvä.

Tennesseeläinen Karen Drive oli nähnyt pitkähiuksisen nuoren miehen porraskäytävässään saapuessaan kotiinsa kesäkuun alussa. Kun mies tajusi tulleensa huomatuksi, hän juoksi äidin teini-ikäisen tyttären huoneeseen, josta oli kulku talon ullakolle.

Scoop Nashville kertoo, että Karen oli huutanut miestä poistumaan asunnostaan. Sen jälkeen perheenäiti soitti paikalle poliisit.

Miestä oltiin pyydetty pitämään etäisyyttä teinityttöön

Paikalle saapuneet poliisit pyysivät nuorta miestä tulemaan piilostaan. Kun mies ei totellut, viranomaiset poistivat hänet ullakolta voimakeinoin.

Poliisit tunnistivat nuoren miehen Matthew Castoksi. He epäilevät, että 18-vuotias Casto oli asunut talon ullakolla ja laskeutunut luvattomasta majastaan alas vain öisin käyttämällä hyödyksi perheen alaikäisen tyttären huoneen komeroa.


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Poliisi kertoo, että he olivat varoittaneet Castoa pysymään erossa 14-vuotiaasta tytöstä. Varoitus liittyy teinitytön aiempaan karkumatkaan kotoaan.

Poliisit eivät ole kertoneet enempää ullakolla piileskelleen Caston ja perheen teinitytön suhteen luonteesta.

Poliisit pidättivät Caston, joka pääsi myöhemmin vapaaksi 2000 dollarin takuita vastaan. Nyt mies odottaa tuomiotaan.

Vastaavia tapauksia ollut ennenkin

Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan. Ei-toivotut vieraat ovat piileskelleet kodeissa aiemminkin.

Lue myös:

    Uusimmat