Mies livahti ex-tyttöystävän kotiin ja asui siellä salaa – arkinen virhe sai naisen epäilykset heräämään

Amerikkalaismies turvautui karmivaan keinoon, kun ei kyennyt päästämään irti ex-tyttöystävästään.

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuvan Cary Cocuzzin onnistui piileskellä ex-tyttöystävänsä kodissa kolmen viikon ajan. Cocuzzia oli kielletty olemasta missään yhteydessä ex-tyttöystäväänsä aiemman, väkivaltaisen käytöksensä vuoksi.

Tyttöystävä kertoo epäilleensä kolmen viikon ajan, ettei ollut yksin. Epäilykset alkoivat, kun hän löysi peiton kellarin nurkasta. Tunne kuitenkin vahvistui, kun hän huomasi, että wc-pöntön kansi oli jätetty ylös, vaikka hän asui asunnossa kolmistaan kahden tyttärensä kanssa.

– Minulla oli aavistus siitä, mutta jätin sen huomiotta, sysäsin sen sivuun, nainen kertoi WPXI TV -uutisasemalle.

– Ajattelin, että hitto vie, onko se tyyppi kodissani. En halunnut vaikuttaa vainoharhaiselta, mutta minun olisi pitänyt luottaa vaistoihini, koska olin oikeassa.

Lopulta nainen löysi exänsä kuultuaan ääniä yläkerrasta. Aluksi hän luuli kissan metelöivän, mutta mennessään tarkistamaan asiaa, hän löysi ex-poikaystävänsä makuuhuoneestaan ja soitti poliisille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pittsburghin poliisin saapuessa paikalle Cocuzzi piileskeli vaatekasan alla. Poliisille hän kertoi nukkuneensa ullakolla ja kellarissa, koska "oli väsynyt olemaan koditon ja halusi paikan, jossa asua".

Miestä syytetään nyt muun muassa murrosta. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: WPXI TV, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja