Nainen luuli asuvansa kummitustalossa – vaatekomerosta paljastui puistattava yllätys: "Nukuimme hänen kanssaan samassa sängyssä"

Yhdysvaltalainen opiskelija Maddie löysi vaatekomerostaan tuntemattoman miehen sen jälkeen, kun hänen asunnossaan oli tapahtunut outoja asioita. Tytöllä ei ole aavistustakaan, miten tunkeilija oli päässyt sisään. 

North Carolinan yliopistossa opiskeleva Maddie oli ihmetellyt, mihin hänen vaatteensa katosivat. Hukassa oli esimerkiksi shortseja ja pitkiä housuja. News.com.au-sivuston mukaan tyttö ihmetteli myös, miksi kylpyhuoneen seinissä ja peilissä oli kädenjälkiä. Lisäksi vaatekomerosta kuului kolinaa. 

Viime lauantaina Maddie päätti tutkia, mistä oikein johtuivat hänen vaatekomerostaan kuuluvat äänet.

– Kuka siellä on? tyttö oli kysynyt.

– Oh, nimeni on Drew, kuului yllättävä vastaus.

Maddie avasi komeron oven ja näki siellä tuntemattoman miehen. Miehellä oli yllään hänen vaatteitaan.

Poliisi pidätti tunkeilijan

Myöhemmin selvisi, että tuntematon mies oli nimeltään Andrew Clyde Swofford. 30-vuotias tunkeilija piti käsissään yhtä Maddien laukuista. Hän oli sullonut sen täyteen tytön vaatteita.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Maddie oli omien sanojensa mukaan kauhuissaan ja hän yritti pitää miehen rauhallisena sillä välin, kun hän odotti poikaystäväänsä saapuvaksi. Hän pyysi miestä riisumaan yltään hänen vaatteensa ja mies totteli.

Maddien mukaan mies myös kokeili ylleen muita hänen vaatteitaan, muun muassa yhtä hattua ja katseli itseään kylpyhuoneen peilistä. Mies myös kehui Maddieta kauniiksi ja pyysi saada halata, mutta siihen Maddie ei suostunut.

Poliisi tuli hakemaan Swoffordin ja vei hänet lähellä sijaitsevaan vankilaan. Tällä viikolla hänellä on tulossa oikeudenkäynti. Miehellä on kontollaan myös muita syytteitä.

Maddie ja hänen kämppiksensä eivät ymmärrä, miten mies oli onnistunut pääsemään sisään. Ovet kun ovat aina lukossa. Lehtitietojen mukaan kiinteistön hoitajat yrittävät selvittää, miten mies pääsi Maddien asuntoon.

Muuttavat pois asunnosta

Maddie ja hänen asuintoverinsa järkyttyivät oudosta yövieraasta niin paljon, että he päättivät muuttaa asunnosta pois jo tällä viikolla.

– En tuntenut olevani turvassa. Nukuimme hänen kanssaan samassa sängyssä. En voi jäädä tänne. Vaatekomeroni löyhkää ja aina kun menen sinne, tulee paha olo, Maddie kertoo.

Lähde: News.com.au

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja