Mainos

Äiti jakoi järkyttävän kuvan sairaalaan joutuneesta tyttärestään varoittaakseen muita vanhempia: ”He olivat keskenään vain kaksi tuntia”

Vaikka vanhemmat olivat olleet poissa kotoaan vain kaksi tuntia, tämä oli aika, joka oli maksaa heidän tyttärensä hengen.

Äiti Kelliee Dawson haluaa varoittaa kaikkia vanhempia asiasta, joka oli vähällä koitua hänen teini-ikäisen tyttärensä Taylorin kohtaloksi. Yksin kotona ollut Taylor ja hänen serkkunsa olivat nimittäin löytäneet tiensä viinakaapille kohtalokkain seurauksin.

Kun isä palasi kotiin, hän löysi tyttärensä Taylorin tajuttomana ja kiidätti tämän välittömästi sairaalaan. Kun äiti saapui sairaalaan, hän ei voinut uskoa, mitä kaksi lyhyttä tuntia olivat saaneet aikaan.

Äiti löysi tyttärensä makaamasta sängystä peittoihin käärittynä lukuisten letkujen peitossa. Hänen ruumiinlämpönsä oli pudonnut 35 asteeseen ja lääkärit yrittivät pitää häntä lämpimänä samalla, kun vatsan sisältöä tyhjennettiin alkoholista.

– Tältä kaksi olutta, 2 shottia Captain Morgania, 2 shottia Apple Pie Moonshinea, 2 shottia viskiä ja kourallinen likööriin upotettuja mustikoita näyttää 16-vuotiaalla, Dawson kirjoitti Facebookiin traagisen tapahtuman jälkeen.

Jos isä ei olisi tullut ajoissa kotiin, pahin olisi voinut tapahtua

Dawsonin mukaan ensiapuhenkilökunta joutui yrittämään kolme kertaa, ennen kuin he onnistuivat asettamaan hengitysputken paikoilleen. Seuraavat 13 tuntia kone hengitti siihen itse kykenemättömän Taylorin puolesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Amplatzin lääkärit tekivät meille erittäin selväksi sen, että jos isä ei olisi löytänyt lastaan, hän olisi kuollut siihen taloon sinä yönä, Dawson kertoo.

– Toivon, että tyttäreni ja minun sisarentyttöni ymmärtävät, kuinka onnekkaita he molemmat ovat. Toivon, että tämä antoi heille opetuksen. 

Oman tyttärensä lisäksi Dawson toivoo myös muiden ottavan opikseen tästä kammottavasta tilanteesta, josta hän ei koskaan uskonut löytävänsä itseään. Alkoholi voi aiheuttaa vääriin käsiin päätyessään todellisen hengenvaaran. 

–  Kaksi tuntia. He olivat keskenään vain kaksi tuntia, Dawson toteaa. 

Lähde: EpochTimes

***

1:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.