Mainos

Äiti jakoi surullisen tarinansa varoittaakseen muita: Tästä syystä on vaarallista nukkua lapsen kanssa eri kerroksissa

Viallinen lämmitysjärjestelmä koitui reilu vuoden ikäisen lapsen kohtaloksi. 

Kun kahden lapsen äiti Keri Hall Volmert peitteli reilun vuoden ikäisen tyttärensä yöunille eräänä helmikuisena iltana vuonna 2016, hänellä ei käynyt mielessäkään, että tämä tulisi olemaan viimeinen kerta, kun hän näkisi tyttärensä Sammien elossa.

Mutta seuraavana aamuna kuullessaan aviomiehensä paniikinomaista huutoa heidän tyttärensä huoneesta, äiti tiesi jonkin olevan todella pahasti vialla. Jokaisen vanhemman painajainen toteutui, kun vanhemmat löysivät sängystä elottoman lapsen. Elvytysyrityksistä huolimatta lääkärit joutuivat toteamaan tytön kuolleeksi 50 minuuttia ensiapuun saapumisen jälkeen.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Äiti on jakanut heidän tarinansa Sammien muistoksi perustamalleen Facebook-sivulle, jossa pienen lapsensa menettäneet vanhemmat haluavat varoittaa kaikkia vanhempia vaarasta, jota harva on tullut ajatelleeksi. Heidän tapauksessaan eri kerroksissa nukkuminen koitui pikkutytön kohtaloksi.

Perhe olisi saattanut menettää molemmat lapsensa

Sammien kuolinsyyksi todettiin lämpöhalvaus, joka oli saanut alkunsa viallisesta patterista. Yläkerran patterin termostaatti oli asetettu 22 asteeseen, mutta tästä huolimatta lämpötila oli kohonnut tytön huoneessa lähemmäs 40 astetta. Koska Keri ja hänen miehensä nukkuivat alakerrassa, heillä ei ollut aavistustakaan siitä, että yläkerran lämpötila oli kohonnut hengenvaarallisiin lukemiin.

Lääkäreiden mukaan kohonnut lämpötila ei todennäköisesti herättänyt tyttöä, sillä heidän mukaansa nuoret lapset eivät pysty säätelemään ruumiinlämpöään samaan tapaan kuin aikuiset tai vanhemmat lapset. Lääkärit uskovat, että jos perheen kolmevuotias poika Jackson olisi nukkunut alakerran sijaan siskonsa kanssa samassa huoneessa, myös hän olisi todennäköisesti kohdannut saman surullisen kohtalon.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Haluamme kaikkien, erityisesti kaksikerroksisen kodin omistajien, kuulevan Sammien tarinan, jotta he voivat suojella lapsiaan ja välttyä tältä kamalalta surulta, jonka kanssa joudumme elämään joka ikinen päivä, äiti toteaa. 

Lähde: Woman'sDay

***

1:16

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.