Mainos

Äiti ja tytär lensivät rekikyydistä Rääkkylässä

Ajomies yritti rauhoitella pillastunutta hevosta, mutta kaatui itse aisojen päälle ja jäi siihen retkottamaan hevosen juostessa eteenpäin.

Rekiajelu on päättynyt eilen dramaattisesti Rääkkylässä Pohjois-Karjalassa, kun rekeä vetänyt hevonen vauhkoontui hurjaan pakomatkaan.

Messutapahtuman yhteydessä rekiajelulle valjastettu hevonen ei odotellut lähtölupaa, vaan lähti liikkeelle omia aikojaan. Hevosen vieressä ollut ajomies tarttui valjaista kiinni, mutta ei saanut eläintä pysäytettyä. Rytäkässä ajomies kaatui aisojen päälle jääden siihen retkottamaan hevosen juostessa eteenpäin.

Kun hevonen kääntyi koulukeskukseen johtavalle tielle, reki kaatui ja kyydissä olleet äiti ja tytär sekä ajomies lensivät maahan. Ilmalennosta huolimatta kukaan ei loukkaantunut.

Reen kaatumisen jälkeen hevonen jatkoi matkaansa läheisen metsikön läpi parkkipaikalle, jossa oli pysäköitynä useita messuvieraiden autoja. Tamma nelisti autorivien välissä aiheuttaen lisää vahinkoa. Hevonen veti perässä olleen reen väkisin autojen välistä, ja autoihin tuli pahoja peltivaurioita.

Hevosen hurja pakomatka päättyi läheiselle pururadalle. Siellä eläin joutui pysähtymään pakosta, kun sen valjaat tarttuvat kantoon kiinni.

Kiteen poliisi tutki asiaa, eikä tapaus johda syytetoimiin. Poliisin mukaan jää vain arvoitukseksi, mikä paikallisen maatilallisen muutoin niin rauhallisen hevosen villiinnytti.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.