Äiti hermostui Disneyn myymästä paidasta: "Sanoin, että heidän täytyy poistaa tämä hyllyiltään"

Äidin mukaan esiteini-ikäisille markkinoitu vaate on täysin vääränlainen.

Vihaisen äidin kirjoitus on tuonut ikävää huomiota Disneyn vaatteelle, kertoo Seattle PI -sivusto. Äiti Emma Palmer julkaisi Facebookissa kirjoituksen, jossa kritisoi yhtiön myymää, Tuhkimo-aiheista vaatetta.

Äidin mukaan esiteini-ikäisille markkinoitu vaate, jossa lukee "kengät puhuvat kovempaa kuin sanat", on täysin vääränlainen.

– Tämä edustaa pähkinänkuoressa kaikkea sitä, mikä tytöille viestimisessä on väärää, Palmer totesi kirjoituksessaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– On vuosi 2018. Varmasti yleisesti jo tiedetään se, että mielesi sisältö ja sanat, joita puhut, ovat PALJON tärkeämpiä kuin hiton kenkäsi!

Palmer on saanut kirjoitukselleen paljon tukea, ja kommenteissa paitaa pidetään nolona. Se on kuitenkin edelleen myynnissä Disneyn verkkokaupassa. Yhtiö ei ole kommentoinut asiaa. 

Palmer valitti paidasta myös kaupassa, mutta kokee saaneensa vastaukseksi vain klassisen "olemme vain töissä täällä" -lausahduksen. Hän on kuitenkin myöhemmin saanut viestejä kaupalta, joka on ottanut yhteyttä asiasta vastaavaan osastoon, ja aikoo palata asiaan.

– Sanoin, että heidän täytyy poistaa tämä hyllyiltään ja ajatella vakavasti viestejä, joita valitsevat vaatteisiinsa.

Tapaus ei ole ensimmäinen laatuaan: aiemmin Stockmannin lasten pyjamamainos herätti some-raivon, ja äitiyssivustolle kirjoittava Emily Gonzalez pettyi tyttöjen alusvaatevalikoimaan ja kutsui lasten alusvaatteita "kusetukseksi".

Lähde: Seattlepi.com, Shopdisney.com, Facebook

***

2:09

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja