Mainos

Air Botnia sai reilusti lisää matkustajia

Lentoyhtiö Air Botnia kuljetti viime vuoden aikana 110 000 matkustajaa eli peräti 51 prosenttia edellisvuotta enemmän. Myös yhtiön taloudellinen tulos kehittyi suotuisasti ja oli jopa budjetoitua parempi. Tarkempia lukuja ei vielä kerrota julkisuuteen.

Markkinointijohtaja Annika Eerolan mukaan matkustajia saatiin lisää, kun reititystä ja lentoaikatauluja viilattiin yhteistyössä Finnairin kanssa entistä paremmin asiakkaiden tarpeita vastaaviksi.
-Puolen tunnin heitto lähtöajassa voi jo tehdä ison eron siinä, kuinka paljon on kulkijoita, Eerola toteaa.

Myös taloudellisen tilanteen koheneminen on lisännyt bisnesmatkustajien määrää. Vilkkaimmilla reiteillä Air Botnian koneet alkavat olla jo niin täynnä, että kapasiteetin lisäykseen olisi tarvetta. Air Botnia lentää nyt päivittäin noin 60 kotimaan reittiä 15 eri kohteeseen. Uusin lentoyhteys avattiin syksyllä Turun ja Vaasan välille.

Air Botnia uusi vuoden aikana myös konekalustoaan. Entisiä pienempiä koneita korvattiin isommilla niin, että yhtiön kaikki koneet ovat nyt 19-paikkaisia Jetstream 32 -koneita ja niitä pystytään sujuvasti käyttämään kaikilla reiteillä.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.