Mainos

Äidin tilitys lastenkasvatuksesta nousi nettihitiksi: "Älä ole niin epävarma ja epätoivoinen!"

Kristina aikoo kasvattaa lapsistaan ihmisiä, joiden kanssa itse haluaisi viettää aikaa tulevaisuudessa.

Vanhemmuus on rankkaa, eikö olekin? Ei se mitään. Niin sen kuuluukin olla.

YouTube-tähti ja nettipersoona Kristina Kuzmic kertoo, että hänen kolme lastaan ovat kaikki suuttuneet hänelle yhtä aikaa syistä, jotka eivät liity toisiinsa millään tavalla. Suositulla videolla nainen saarnaa vanhemmuudesta ja syö samalla jäätelöä erilaisilla lisukkeilla.

– Jos matematiikka on sinulle vaikeaa, tämä merkitsee, että sata prosenttia lapsistani on minulle vihaisia tällä hetkellä. Ja arvatkaa mitä? Minua ei kiinnosta, Kuzmic lataa.

– En ole heidän kaverinsa, vaan vanhempansa. He ovat vihaisia, koska olin heille vanhempi. Ykköstyöni vanhempana on rakastaa heitä, ja rakastaminen ei merkitse, että varmistan, että he ovat aina onnellisia ja että he saavat jokaisen pikkuasian, jonka he haluavat.

2:15

Kuzmic aikoo kasvattaa lapsistaan ihmisiä, joiden kanssa itse haluaisi viettää aikaa tulevaisuudessa.

– Niin kauan, kun lapseni eivät ole aikuisia, en ole heidän kaverinsa. Emme ole tasa-arvoisia. Olen auktoriteetti. Lasteni hyvinvointi on minulle tärkeämpää kuin lapsen mielipide minusta.

Kuzmicin mukaan hän olisi epäonnistunut vanhempana, jos hänen lapsensa tykkäisivät hänestä koko ajan.

– Kuulkaa, vanhemmat. Tiedän, että tämä vanhemmuus on tosi, tosi, tosi, tosi vaikeaa. Tiedän, että yrität tehdä oikein ja olla tiukka, kun se on tarpeen. Sitten lapsi suuttuu, ja annat periksi. Älä tee sitä! Älä anna periksi, nainen neuvoo.

7:29

Hän tuntee myös vanhempia, jotka kutsuvat lasta ”parhaaksi kaverikseen”. Vaikka ajatus kuulostaa söpöltä, se ei ole sitä.

– Ollaanpa rehellisiä. Jos olet 30-40, tai jotain, ja paras kaverisi on 8-vuotias, se on vain outoa. Se on outoa. Älä ole niin epävarma ja epätoivoinen sen suhteen, että lapsen pitäisi aina pitää sinusta.

Kuzmic muistuttaa, ettei lapsen viha ole ikuista. Huonon kasvatustyön tulokset sen sijaan voivat kestää koko eliniän.

– Minulla on myös lisää hyviä uutisia. Ainakin yksi jäätelömerkki ruokakaupassasi on juuri nyt alennuksessa. Joten mene hakemaan sitä!


Osittainen lähde: Viral thread

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.