Mainos

Ashleyn suuri suru riidan jälkeen: Patisti miehensä sohvalle nukkumaan – löysi hänet aamulla kuolleena

Älä koskaan mene nukkumaan vihaisena! Tämä on asia, jonka surun murtama äiti toivoo kaikkien oppivan. Koskaan et voi tietää, mitä yön aikana tapahtuu.

Kolmen lapsen äiti Ashley Murrell kertoo tuntevansa syyllisyyttä patistettuaan aviomiehensä Mikeyn nukkumaan sohvalle. Sohva oli nimittäin paikka, mistä nainen löysi aamulla puolisonsa elottoman ruumiin.

"Elämä on liian lyhyt siihen, että menisit nukkumaan vihaisena"

Kun 36-vuotias Mikey saapui kotiin 16 tunnin työvuoron jälkeen, hänelle ja Ashleylle syntyi riitaa pitkäksi venyneestä työpäivästä. Pariskunta ei saanut riitaansa selvitettyä, vaan nainen patisti miehensä yöksi sohvalle. Se mitä Ashley ei tiennyt oli, että mies oli ottanut ylimääräisiä hommia säästääkseen rahaa, jotta hän voisi viedä puolisonsa lomalle heidän hääpäivänään.

Nyt Ashley haluaa kertoa heidän perheensä traagisen tarinan, jotta kaikki muistaisivat suudella rakkaitaan hyvänyöntoivotukseksi. Hän toivoo myös, ettei kukaan menisi nukkumaan vihaisena, sillä tämä on asia, jota voit joutua katumaan lopun elämääsi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mikeyn menettäminen muutti tapaa, jolla katson elämää. Elämä on liian lyhyt siihen, että menisit nukkumaan vihaisena tai siihen, ettet viettäisi jokaista mahdollista hetkeä perheesi kanssa, Ashley kertoo.

Miehen terveydentila aiheutti huolta

Ashley kertoo miehensä työskennelleen 16 tunnin työvuoroja seitsemänä päivänä viikossa, ja tämä aiheutti vaimolle suurta huolta. 

– Työtunnit alkoivat olla hänelle liikaa. Hän oli väsynyt koko ajan ja polttamassa itseään loppuun. Myös hänen terveytensä alkoi reistailla, vaimo kertoo.

– Kun hän saapui kotiin sinä yönä, hän oli sekaisin. En ole koskaan nähnyt häntä niin uuvuksissa. En enää kestänyt nähdä häntä sellaisena ja tulin vihaiseksi.

Nainen patisti miehensä sohvalle, mikä oli naisen mukaan typerää, sillä todellisuudessa hän halusi vain viettää aikaa puolisonsa kanssa. Seuraavana aamuna Ashley löysi miehensä sohvalta elottomana ja kasvot harmaana. Mikeyn todettiin kuolleen tukehtumalla, mutta syytäsiihen, miksi näin kävi, ei edelleenkään tiedetä. 

Lähde. Metro

***

1:32

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.