Äidin postaus lapsen "vieressä nukuttamisen vaaroista" avaa silmäsi: "Hän laski päänsä äitinsä olalle ja itki..."

Vanhempia varoitellaan usein siitä, miten lapsi voi "tottua" nukkumaan vanhempiensa vieressä. Oletko koskaan pohtinut, miten ihana asia se voisi olla?

Muistan sinut, lapseni – tähän videoon jokainen äiti voi samaistua!

Ashley Rose Fouts törmäsi Facebook-ryhmässä niin kauniiseen tekstiin, että halusi jakaa sen muillekin.

Fouts jakoi Facebookissa tekstin, jossa tuntemattomaksi jäänyt äiti kertoo, miten halaa ja heijaa lapsensa uneen joka ilta. Hän mainitsi tavastaan sairaanhoitajalle, joka oli toiminut samoin oman lapsensa kanssa.

– Kaikki varoittivat tätä hoitajaa siitä, että hänellä olisi pian teini-ikäinen nukkumassa sängyssään. Ja sitten hän kertoi, että muutama viikko sitten hänen teini-ikäinen poikansa tuli kotiin koulusta hyvin poissa tolaltaan, tekstissä kuvataan.

Äiti ja poika juttelivat tuntikausia

Lapsi ei halunnut puhua huolistaan, vaan meni yksin omaan huoneeseensa. Vasta illalla, äidin jo mentyä sänkyyn, poika tuli hänen huoneeseensa ja kiipesi äitinsä viereen.

– Hän laski päänsä äitinsä olalle ja itki. Hän kertoi tytöstä, joka mursi hänen sydämensä ja ystävistä, jotka nauroivat. Kertoi kaikista elämänsä stressaavista asioista. Äiti kertoi hänelle omasta ensisydänsurustaan, ystävistä, jotka olivat olleet julmia ja kertoi, että ymmärsi, Fouts kuvailee.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Äiti ja poika juttelivat tuntikausia. Lopulta molemmat nukahtivat.

– "Joten, katsohan", hoitaja sanoi lopetettuaan tarinansa, "pelkäsin niin sitä, että minulla olisi lopulta teini-ikäinen, joka 'tarvitsee' minua öisin, etten koskaan pysähtynyt pohtimaan, miten kaunis asia se voisikaan olla'."

"Ihmisen pitää osoittaa lapsilleen rakkautta niin paljon kuin mahdollista"

Moni on ihastellut tarinan yllättävän koskettavaa loppua.

– Miten kaunis tarina, Johnna Rini kehuu.

– Olen aina ajatellut, että ihmisen pitää osoittaa lapsilleen rakkautta niin paljon kuin mahdollista. Ihmiset, jotka sanovat "anna vauvan itkeä" saavat minut kavahtamaan. Jos vauvasi itkee, jokin on vialla. Hän voi tarvita ruokaa tai puhtaan vaipan tai aikaa äidin tai isän kanssa. Nosta vauva syliisi, vauvat ovat pieniä niin pienen ajan, Pam Laury sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja